Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovladač mp4 viason m4029

Od: ila* odpovědí: 9 změna:
Můžete mi někdo poradit kde najít stránky výrobce ke stažení ovladače této mp4? Nedaří se mi tyto stránky vůbec najít, možná zadávám špatný název.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ovladače jsou dodávány na CD spolu s přehrávačem.
ila*
hodnocení

Z CD mi to nejde. Máme nainstalovanou Vistu a s CD mi to nekomunikuje.
No a nebude chyba nakonec někde jinde? Co to znamená, že to nekomunikuje? Nespiustí se autorun? Nejde to zkopírovat ani spustit instalaci ručně?
ila*
hodnocení

Nejde nám nainstalovat ovladač z toho CD. Píše nám to že máme vyhledat stránky výrobce aby jsme si ho stáhli, ale jaký když žádný nemá?

Počítám, že na tom CD bude ovladač pouze pro WinXP? je vůbec třeba ho instalovat? Nepřihlásí se třeba jako další disková jednotka?
Co jsem koukal po netu tak ovladače jsou prý přiložené jen pro 98, ostatní mají ovladače v sobě, čili předpokládám že je to jako flashka- tak jak řikáš
ila*
hodnocení

Bude to asi tak. Ale co mám pro to udělat aby nám to fungovalo tak jak má? Vůbec tomu nerozumím, proč nám nechce fungovat USB kabel aby se daly stáhnout písničky z netu?
pppetra
Musím se přidat, taky mi nekomunikuje s PC mám Win Proff. nemáte někdo drivery?
piskot*
JA SNIM NEMAM ŽADNE PROBLEMY CO SE TYČE PŘIPOJENI.STAČI HO DAT DO USB ZAPNOUT A JE TO. MAM WINDOWS XP PROFESIONAL A V POHO.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]