Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupit nebo nekoupit Kindle?

Od: fino97* odpovědí: 3 změna:

Zdravim,poradite mi? Mam moznost ziskat ctecku e-knih amazon kindle 3 za 1000kc,coz je sakra vyhodne.je prakticky nova,a je kni i obal.No a ted resim problem,zda si ji koupit nebo ne ,jelikoz co jsme cetl tak je nehorazne krehka a ja jsem dost neopatrny(pady mobilu atp jsou dost caste).Jsem docela hardcore ctenar,ctu i ve skole o prestavkach atd...,cili vyuzil bych ji docela urcite...co si o tom myslite?mam ji koupit?Jo a znate nejaky dobry server na sthovani ceskych knizek zdarma?diky moc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bruno*
hodnocení

0x

Ja bych radeji investoval do smartphonu, nebude to treba tak levne ale smartphone ma mnohem rozmanitejsi vyuziti, a knihy si na nem absolutne bez problemu prectete.

wheee345
hodnocení

0x

mam Kindle a jsem spokojen, misto tahani kilogramu knizek mam jenom jedno zarizeni. V aute, autobusu, na letisti muzu cist aniz bych nekoho obtezoval rozlozenim velike bichle a prehazovanim stranek. Umi cist PDF, tudiz nemusis stahovat pokud uz knizky mas. Poridil jsem si tu s nejvetsim displejem a ctu o dost vic nez predtim, vyuzivam odpadni cas. Tu mensi bych si asi neporidil, ale jsou lidi kteri jsou s tim velice spokojeni a nechteli by tu vetsi. Nelmuve o uspore hmotnosti u stehovani :)

Nevyhody: fakt je to dost krehke, bojim se ze poskodim displej. Nemuzes rychle listovat, prehazovani stranek s nakresama a obrazkama je dost pomale. Nechapu proc si do pameti nenacte rovnou dalsi stranku

fino97*
hodnocení

SMartphone s kupoukniyek uz mam :).jenze 1-maly display-boli oci 2-vydrz baterie-asi tak 9 hodin cteni.a to mam nokiu e52.

doplněno 01.10.12 17:51:

*kupou knizek!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]