Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Root mobilu - jednoduchý program

Od: annie* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,
chtěla bych si rootnout mobil (HTC Evo 3d)..
Našla jsem tento videonávod ( dotekomanie.blog.mobilman/...) a zde to vypadá velmi jednoduše. Boužel jsem ale zjistila, že svůj mobil na seznamu na kterém jsou vypsané modely na které to funguje > tak tam ten můj není.
Chtěla bych ten root hlavně na hry (použití gamecih > abych měla ve hře prakticky neomezeně peněz atd.) *hi*
Proto by mi stačilo telefon rootnout, dát si do hry všechny ty věci a pak zase odrootnout. Nic jiného s tím neplánuji dělat.
Nevíte o nějakém lehkém postupu či jiné aplikaci, která by mi na můj mobil fungovala? Děkuji!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

0x
Root je vždy bez zaruky, záleží co chcete z telefonu mít :)
doplněno 30.09.12 22:00: Takže jak již bylo řečeno, rootnout to klidně můžete podle toho návodu. Předpokládám, ze nikdo jiný to zkoušet kvůli vám nebude. :)

hodnocení

0x
Kdybych měl stejný mobil zkusím ;) návod je nejlépe hledat na xda fóru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]