Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefon LG - ukládá jen do interní paměti

Od: funnygirl9 odpovědí: 5 změna:
Ahoj vsichni, prosim vas o radu-mam telefon LG a v nem externí paměť, jenomže když mi někdo něco posílá třeba přes bluetooth a je to moc velký (větší než normální paměť v telefonu), tak mi to ukáže, že nemá volnou paměť. Nejde to ňák nastavit, aby se to ukládalo rovnou do tý externí paměti? díky moc za radu!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud není nastavení posáno v manuálu, tedy zda se budou soubory ukládat na kartu nebo do vnitřní paměti telefonu, pak ne. Bude to podobné s nastavením foťáku v mobilu.

majkk*
hodnocení

0x
skus se podívat do nastavení bluetotu, jestli tam není nastavení cílové položky. vím že fotky a videa se na pam kartu nastavit dají

ja*
hodnocení

0x

ja mam to stejny taky mi nechce ukladat do extremni pameti

pablos007*
hodnocení

0x

to dělá hodně starších telefonů i nokia (např.: Nokia 6230,Nokia 6230i...) s tím bohužel nic neuděláš

macka80*
SÉGRA TO MÁ TAKY TAK JE TO DOST HLOUPÉ MALÉ SOUBORY MUSÍ PŘEPNOUT RUČNĚ A VELKÉ NEPŘIJME.JEDINĚ STRČIT K NĚKOMU KARTU A NAHRÁT V JINÉM TEL

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]