Nejste přihlášen/a.
Bydlím ve Dvoře Králové nad Labem,a zatím na DVB-T fandu nenaladím ani kdybych se překrojil..?co s tím..Je tady vůbec pokrytí signálem?Na jakém kanále se dá naladit...?nikde jsem ho nenašel.
Díky Salamandr
Ve Dvoře Králové by měl jít naladit na kanále 45 (vysílá z Chlumu)... Mapy jsou tady...
doplněno 30.09.12 03:04:To Zkrat: Díky za opravu - tazatel asi nebude potěšen, aspoň se nebude muset dál snažit...
Mowlo, promiň, ale zrovna tyhle Pařízkovy mapy jsou dost k ničemu - podobně jako celý technický tým multiplexu 4. Nemají dost velké rozlišení, aby šly zvětšit tak, že by na nich člověk taky něco našel. Spíš bych doporučil mapy z webu ČTÚ. Ale podle nich má tazatel asi smůlu. Pokud ČTÚ jen nedošla barva, na půlce Dvora Králové nad Labem je bílý pruh bez signálu a zbytek je na okraji teoretického dosahu.
doplněno 30.09.12 13:11:Frantisekpetru: Díky, ale ten odkaz mi končí v androidmarketu a to já se svým historickým mobilem bez OS nevyužiju. Situace v Brně je složitější, momentálně vysílá MUX4 na definitivním K46 (Barvičova) a v souběhu s tím z FN Bohunice na původním K64. Aktuální pokrytí pro K46 má kupodivu celkem slušně zpracované i provozovatel muxu 4 tady - alespoň tahle mapa má už dost velké rozlišení na to, aby šla zvětšovat bez ztráty čitelnosti.
Ani tyto mapy nejsou úplně aktuální, např. Brno už má nyní dva vysílače, na mapě je jen jeden. Řekl bych, že nejkvalitnější mapy pokrytí jsou ZDE. Bohužel zrovna multiplex 4 je tam ve stadiu postupné aktualizace podle toho, jak se postupně upravují a spouští nové vysílače (momentálně je tam pokrytí jen pro Brněnsko a Olomoucko).
Doporučuji sledovat informace, články a hlavně diskuzní forum ZDE.
Mapy pokrytí multiplexu 4, ve kterém vysílá TV Fanda, jsou včetně pamarmetrů ke shlédnutí zde: www.digiprijem.cz/...
Případně návod: www.digiprijem.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.