Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak naladím fandu?

Od: sal odpovědí: 9 změna:

Bydlím ve Dvoře Králové nad Labem,a zatím na DVB-T fandu nenaladím ani kdybych se překrojil..?co s tím..Je tady vůbec pokrytí signálem?Na jakém kanále se dá naladit...?nikde jsem ho nenašel.

Díky Salamandr

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

ten signál tohu MUX na kterém to můžete nalézt je poměrně slabý a není zdaleka ve všech regionech. To bude ten problém. Jinak by to ěmlo jít automaticky. Jestliže to nejde, nejste prostě a jednosuše v jeho dosahu. Myslím, že by měl být na satelitu.

martinhajek*
hodnocení

0x
Fanda je ve čtvrtém muxu a ten je jen někde.

mowla*
hodnocení

0x

Ve Dvoře Králové by měl jít naladit na kanále 45 (vysílá z Chlumu)... Mapy jsou tady...

doplněno 30.09.12 03:04:

To Zkrat: Díky za opravu - tazatel asi nebude potěšen, aspoň se nebude muset dál snažit...

;)

Mowlo, promiň, ale zrovna tyhle Pařízkovy mapy jsou dost k ničemu - podobně jako celý technický tým multiplexu 4. Nemají dost velké rozlišení, aby šly zvětšit tak, že by na nich člověk taky něco našel. Spíš bych doporučil mapy z webu ČTÚ. Ale podle nich má tazatel asi smůlu. Pokud ČTÚ jen nedošla barva, na půlce Dvora Králové nad Labem je bílý pruh bez signálu a zbytek je na okraji teoretického dosahu.

doplněno 30.09.12 13:11:

Frantisekpetru: Díky, ale ten odkaz mi končí v androidmarketu a to já se svým historickým mobilem bez OS nevyužiju. Situace v Brně je složitější, momentálně vysílá MUX4 na definitivním K46 (Barvičova) a v souběhu s tím z FN Bohunice na původním K64. Aktuální pokrytí pro K46 má kupodivu celkem slušně zpracované i provozovatel muxu 4 tady - alespoň tahle mapa má už dost velké rozlišení na to, aby šla zvětšovat bez ztráty čitelnosti.

frantisekpetru*

Ani tyto mapy nejsou úplně aktuální, např. Brno už má nyní dva vysílače, na mapě je jen jeden. Řekl bych, že nejkvalitnější mapy pokrytí jsou ZDE. Bohužel zrovna multiplex 4 je tam ve stadiu postupné aktualizace podle toho, jak se postupně upravují a spouští nové vysílače (momentálně je tam pokrytí jen pro Brněnsko a Olomoucko).
Doporučuji sledovat informace, články a hlavně diskuzní forum ZDE.

Na mapách ČTÚ je stav k 1.7.2012. Možná jsou přesnější, ale nic moc aktuální.

klimseta
hodnocení

0x

ahuj jsem ze dvora.tady ve Dvoře bohužel nený signál.Rušý to kopec nad nádražým.Zajímavé jé že v koclýřov a tam bez problému.Kontaktoval jsem mux 4 jestly někdy bude signál z černé hory a bylo my odepsáno že o tom neuvažujou.

volf
hodnocení

0x

Mapy pokrytí multiplexu 4, ve kterém vysílá TV Fanda, jsou včetně pamarmetrů ke shlédnutí zde: www.digiprijem.cz/...

Případně návod: www.digiprijem.cz/...

Měl jsem s tím taky problém používám SPA tak jsem zaůkoloval správce antény v sobotu k nám přijel technik dal novou anténu a zesilovač a ještě laděný předzesilovač a jde to i s programam v HD.Problémem multiplexu 4 je že mají slabé vysílače s malým vyzařovacím výkonem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]