Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
pořídil jsem si nový telefon (Huawei g300). Včera prý byla aktualizace na nový Android, ale mě zatím nic nepřišlo. Koukal jsem se na info o telefonu na online aktualizace a zatím tam nic nebylo. To nechodí všem hromadně? Popř. kdy to asi tak přijde? Jsem v chytrých telefonech naprostý nováček, takže jsem ze všeho úplně vedle, protože tam skoro ničemu nerozumím :D :D
Ještě jedna věc mi nesedí. Všichni říkají, že nemají problém přehrát film v HD, mě se však všechny HD videa sekají (spíše je obraz pomalejší než zvuk). Stáhl jsem si pár doporučených přehrávačů, ale u všech je stejný problém. Nevíte někdo nějaký trik jak na to vyzrát? Všechny HD videa mám ve formátu MP4, není to třeba tím?
Předem děkuji za rady
aktualizace u huawei se v 90% musi stahovat primo na hlavnim webu huaweidevice.com/... (prekliknout na sofware).
sekani hd videi je jednoduche vysvetlit.
1. mobil ma rozliseni 800x480 takze je blbost sledovat hd a fullhd
2. 90% prehravacu pouziva hardware dekodovani ktery ty hd nestiha protoze mobil nema dostatecny hw vykon
3. stahnete si prehravac MX Player play.google.com/... a pouzivejte S/W dekodovani
4. stahujte klasicke avi co ma 700mega - 1giga, rozdil nepoznate mezi hd(720p) a toutou verzi
Já mám HD videa ve formátu MP4 ale sekají se, pak jsem si naformátoval MP4 800x480 a taky se seká. Teď jsem si stáhl FLV 800x480, to sice jede docela v pohodě, ale někdy jde obraz jinak než zvuk. Vše přehrávám v MX Player. Nevíte jaký formát tento mobil zvládne opravdu dobře? Jinak jsem s tímto mobilem spokojený, až na ty problémy s videem...
Takže převádím pomocí Freemake video convertor. Vybereš si video, dole si dáš android, vybereš rozlišení a spustíš. Ale jak říkám, některé flmy jedou v pohodě i bez toho a jsou to .mkv
doplněno 04.10.12 10:09: Včera jsem zkousel film v HD 720p a jede úplně normálně. Obraz ještě lepší než po konvertu na rozlišení displeje. Kdo má tedy dostatek místa na karte, určitě HD.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.