Nejste přihlášen/a.
zdravím měl bych dotaz je možný že TV plasma od samsungu uhlopříčka 110 rok výroby 2006 vysílá do okolí náký vlny?
proč se ptám mám doma elektronický ovládání rozsvěcení stropního světla lze ho ovládat jak dotykově tak i libovolným dálkovým ovladačem mam ho již asi 10let je to profi výrobek kupovaný normálně v OBI a stává se že se občas nepravidelně sám rozsvítí a zhasne nebo jen rozsvítí
tento problém vyvstal nedávno když sem dostal plazmovou výše uvedenou TV dokud sem měl starou Oravu 445 vše bylo v pohodě
podotýkám že světlo se rozsvěcí jen pokud je tato TV puštěná pokud je vypnutá nic se neděje,ještě mám doma meteostanici s externím čidlem měl sem ze začátku podezření jestli není problém v ní ale není mám jí stejně dlo jako ten vypinač světel a nikdy to nezlobylo taky sem jí uplně vypnul-bez baterek ale problém zůstává nemáte někdo nákou zkušenost či radu?
děkuji za reakce
vypinač to není včera sem experimentálně přelepil senzor vypínače průhlednou páskou a snížil tím jeho citlivost a vypadá to že je po problému tak uvidíme
já myslím že ne neb pokud sem neměl plasmu neblblo to a pokud byla plasma vyplá taky se nic nedělo blblo to vyloženě při puštěný plasmě takže dle mě musí ta TV do svýho okolí něco vysílat a ten vypinač na to holt reaguje ta plasma je vzdálená asi 170cm od vypinače
doplněno 30.09.12 13:51: sem to blbě čet asi jo asi je VYPINAČ náchylnej na náký rušení tý TV
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.