Nejste přihlášen/a.
Ahoj
potřebuji poradit při propojení nové tv se stávajícím satelitem.
Tv podporuje HDMI,satelit nikoli.
Je lepší pro kvalitu obrazu použít scart cabel nebo použít kabel HDMI/DVI a zvukové kabely?
Pokud je lepší druhá varianta,prosím o radu ,co mám vlastně koupit.Zvažuji také ,že nechám překontrolovat satelit,od instalace odborníkem uplynulo několik let.
Děkuji moc za rady a pomoc.Lenka
Tu Arivu 202 bych moc nebral. vypadá to jako nejlevnější hračka. Když už zainvestovat tak do zařízení u kterého předpokládáme že bude nějaký čas bezproblémově šlapat. Cca 3 roky vlastním sat. přijímač Homecast bez HD. Pokud bych si měl vybrat s podporou HD tak bych si zakoupil tento Homecast HS 3200 CIIR - omko.cz/... Recenze od uživatelů jsou zde: satelitni-prijimace.heure/... . Doporučuji přečíst recenzi na ARIVU 202 a HOMECAST 3200 nebo v případě zájmu ještě na kvalitnější přístroje.
I když co člověk to názor . Zde si můžete vybrat sama. Dohledat recenze dnes už není takový problém. www.omko.cz
Děkuju všem za odpovědi.
Vypadá to,že budu muset koupit ten satelit .Jelikož parabolu mám a kartu skylink irdetoo výměna taky,taky by mi stačila pouze ta krabice (receiveer,že...) + HDMI kabel,ten bývá často u toho.
Dá se koupit samotný receiver?Našla jsem toto po zadání že satelit má mít skylink ready,ale nejsem si jistá zda hledám správným směrem.Všem mužům děkuji za trpělivost se mnou...
Zapoměl jsem poznamenat že se tento serial port připojuje k počítači..
Vadí mi obraz který není dle mých představ .
Satelit je OPENTEL ODS 3600CW a televize je SAMSUNG 46UE5500.Propojeno naporrosto novým scartem,obraz není dle představ.Prosím o radu co s tím.Pány si dovolím požádat o shovíhavost,jsem přece jen ženská ...
představa je vždycky jiná. když se kouknete na obraz v obchodě s televizory, kde vysílají nějaký demo v max.kvalitě a pak tu telku doma zapnete na digitál, tak je kvalita obrazu někde jinde. jinak také doporučuji HD satelitní receiver, sám používám HD Golden Media PVR Combo, který má tuner jak satelitní tak terestiální + náhrávání na ext.disk v ceně do 3 tis.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.