Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se Vás zeptat jak připojit sluchátka k nokii 6300?
Když připojím nokiácké sluchátka k telefonu tak mi to v nich nehraje a slyším jak hovor tak hudbu v repreaku.
Objeví se mi tam symbol žlutý blesk jako připojený telefon k sluchátkům.
Musí se to nějak aktivovat?
Děkuji moc
Každý normální telefon se připojením sluchátek, přepne na sluchátka a v případě potřeby se musí aktivovat reproduktor - ne obráceně . A symbol žlutý blesk jakože jsou připojeny sluchátka? To snad ne...
Už jsem na to přišel, symbol žlutý blesk byla blbost, omlouvám se. Po připojení sluchátek se objevil symbol sluchátka a automaticky to v nich hrálo, já mám však problém v konektoru v telefonu Když jsem jack malinko vyhnul do strany tak sluchátka fungují, někdy to však zase vypne a já musím držet kontakt, vypadá to na kontakt v telefonu jelikož sluchátka jsou nová.
Nešlo by s tím něco udělat abych měl dobrý kontakt, když na telefon nemám záruku?
Děkuji
jack je to na sluchátkach, v telefonu je to zdířka nebo jack samička, jack socket.
Bez patřičného vybavení je výměna nemožná - takže servis.
Jack jde vyměnit za pět minut, ale vzhledově to není potom nic moc, je větší, než ten originální.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.