Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení sluchátek s telefonem

Od: lubomir22 odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se Vás zeptat jak připojit sluchátka k nokii 6300?
Když připojím nokiácké sluchátka k telefonu tak mi to v nich nehraje a slyším jak hovor tak hudbu v repreaku.

Objeví se mi tam symbol žlutý blesk jako připojený telefon k sluchátkům.

Musí se to nějak aktivovat?

Děkuji moc

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

prskac1*
hodnocení

2x

Zkus při těch připojených sluchátkách přepnout zvuk do headsetu. Někde to tam je ve volbách při přehrávání.

krkovicka*
hodnocení

0x
Přesně tak.v menu pod písničkou která se nyní přehrává si přepněte na výstup sluchátek.Reproduktor osobně používám při přehrávání rádia,tam jsou taky potřeba zapojit sluchátka.Tý fungují jako anténa.Sám pak telefon s vámi komunikuje co je potřeba zapojit.

Každý normální telefon se připojením sluchátek, přepne na sluchátka a v případě potřeby se musí aktivovat reproduktor - ne obráceně ;). A symbol žlutý blesk jakože jsou připojeny sluchátka? To snad ne...

lubomir22
hodnocení

Už jsem na to přišel, symbol žlutý blesk byla blbost, omlouvám se. Po připojení sluchátek se objevil symbol sluchátka a automaticky to v nich hrálo, já mám však problém v konektoru v telefonu :( Když jsem jack malinko vyhnul do strany tak sluchátka fungují, někdy to však zase vypne a já musím držet kontakt, vypadá to na kontakt v telefonu jelikož sluchátka jsou nová.

Nešlo by s tím něco udělat abych měl dobrý kontakt, když na telefon nemám záruku?

Děkuji

hanher*

Vyměnit jack.

jack je to na sluchátkach, v telefonu je to zdířka nebo jack samička, jack socket.;)

Bez patřičného vybavení je výměna nemožná - takže servis.

hanher*

Jack jde vyměnit za pět minut, ale vzhledově to není potom nic moc, je větší, než ten originální.

praivo*

Je řeč o jacku v telefonu, ten amatér nevymění.

hanher*

Aha, už to vidím.

Omlouvám se.

prskac1*

Tady je ten konektor, výměna u mě 100kč i s prací. V každém servise jiná cena, počítám, že do tří stovek se vlezeš...

impactogsm.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]