Nejste přihlášen/a.
Ahoj,váhám mezi koupením sony xperia go,nebo sony ericsson xperia play.Co byste mi doporučili?
Díky moc za tip,jeden Android už jsem měla příležitost vlastnit,ale už odchází.Na xperii go se mi právě líbí ta odolnost,ale je zase menší než xperia play,vážně nevím,rozdíly tam pak jsou spíše jen v paměti,ale ta se dá zvětšit paměťovou kartou...Fotoaparát stejný,MP3 přehrává a je to vlastně od stejného výrobce,jsem přesvědčená,že jak go,tak play jsou úžasné mobilní telefony,ale vážně se nedovedu rozhodnout...
Nemáte zač..koukám, že Vám telefon s Androidem odchází - to Vám teda moc dlouho nevydržel dlluho - smím se zeptat, co to bylo za mobil?
Jak jsem psal - pro běžné použití, pro většinu lidí by byla lepší volba Xperia Go. Ta odolnost je tam taky dobrá a hlavně Xperii Go můžete aktualizovat na nový Android 4.0 - ty staré verze Androidu za moc nestojí...
Ze zkušeností vím, že ty Sony Ericcsony nebo dnes tedy Sony jsou na solidní úrovni, mohu doporučit. Ikdyž lepší zkušenosti mám s jinými značkami, například Nokia nebo iPhone.
Pokud se nevíte rozhodnout, běžte do Xperie Go - nabízí nový Android 4.0 - ty starší verze za moc nestojí a je přecejenom odolnější.
P.S.: Mohu se zeptat, co jste měla předtím za mobil, že Vám moc dlouho nevydržel?
Ještě jednou díky za rady,vím,že Xperia Go má už tu možnost aktualizace na Android 4.0 mám to docela prostudované,jelikož tohle má být můj první 'dražší' telefon,nechci udělat chybu...Předtím jsem měla T-mobile move jako novinku loňského června,zpočátku šel dobře(tedy alespoň podle mě,žádný jiný Andriod jsem totiž ještě neměla...)No ale pak přestalo jít tlačíko,domů,nebo ukončit aplikace,tak putoval do záruční opravny,vrátil se,ale nešel mu fotoaparát,šel tam znovu,fungoval asi měsíc,ale pak už se nerozsvítil,tak mu vyměnili displej,teď už ho nepoužívám a když občas na něj jdu,tak zjišťuji,že mu selhává připojení na Wi-Fi a celkově je zpomalený...V nejbližší době zajdu do T-mobilu,pro výměnu za jiný telefon,nejspíš si i připlatím,s tím počítám,chtěla bych koupit nějaký jednoduchý telefon matce.Dávat totiž T-mobile Move znovu do opravny pro mě nemá smysl.Jinak díky za radu Huawei Ascent,jdu se na něj mrknout,ale hlavní favority už jistě mám Díky moc za odpovědi a mějte se fajn
Admine, proč jste mi smazal odpověď? Copak nemůžu doporučit jiný telefon jako stirecek, který doporučit může? To opravdu není fair play. A jestli narážíte na to, že jste mi udělil ban, tak Vám veřejně píšu důvod, proč ho obcházím.
Důvod je následující - já (bena) jsem žádné pravidlo poradny neporušil. Má doporučení vždy byla v mezích poradny a vztahovala se na ně výjímka P3 - z mých doporučení jsem nikdy nežil, nevedly k mému vlastnímu prospěchu a nikdy jsem nic jen tak nepropagoval. Kdybyste byl férový, jistě byste mi ban neudělil a nebo ho udělil zároveň i stireckovi* nebo jiným lidem, který taky na základě svých zkušeností doporučuje produkt.
*Stirecku, omlouvám se Vám, ale využívám toho, že jste v této odpovědi doporučil onen produkt, který často zde doporučujete. Já osobně proti tomu nic nemám - doporučujte. Já zase doporučím něco jiného a v tom je naše soutěž - tazatel se rozhodne buď tak či onak či úplně jinak.
A teď konečně k Vám, sestrenko135, Vám jsem tuším doporučil buď Nokii Lumii 800 a nebo ten HTC Radar, abyste se kdyžtak na ně podívala, že jo?
Xperia Go je hodně dobrá volba, je bezkonkurenčně odolný, i sklo na display má tvrdší a odolnější než je gorilla glass
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.