Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mp3 přehrávač - nahrávání zvuku

Od: crocodille* odpovědí: 3 změna:

Dobry den,

prosim Vas, jaky byste mi doporucili mp3 prehravac, ktery nahrava velmi kvalitne zvuk? Nezalezi mi na ostatnich funkcich, potrebuju hlavne ten zvuk Diktafon nechci, mam s nim spatne zkusenosti. Potrebuju, aby se ten zvuk nahral z vetsi vzdalenosti.

dekuji Vam za vase navrhy.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Právě že jediná možnost na kvalitní nahrávání a z větší dálky je diktafon se stereo nahráváním. Doporučuji OLYMPUS, SANYO nebo SONY. MP3kové přehrávače jsou vesměs mono a málo citlivé. Mám Olympuse a měl jsem SANYO oba stereo a oba nahrávají velice dobře a kvalitně a na velkou vzdálenost.

crocodille*
hodnocení

dekuji vam moc za odpoved. takze to nahraje i treba z desetimetrove dalky?

Zcela určitě a je to jasné a srozumuitelné díky stereu. Většinou je na diktafonu přepínač citivosti. Může být ocejchován v metrech, nebo třeba u Olympusu mám 3 možnosti: diktafon- mluvení přímo do mikrofonu, konference-nahrávka řadově metry, přednáška-nahrávka na větší vzdálenosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]