Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktualizace nokie c503 - chybí čeština

Od: wlassta* odpovědí: 5 změna:

provedl jsem aktualizaci a v telefonu a není volba češtiny...co stím?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud nemáte odvahu provést flash telefonu softwarem obsahujícím češtinu (pomocí Navifirm),zbývá pouze cesta do některého obchůdku s mobily,kde Vám za cca 250,- Kč pomohou.

Telefon není totiž určen pro český trh.Jakákoliv další aktualizace Vás postaví před stejný problém znovu.

doplněno 26.09.12 20:34:

opravuji: Navifirm pro získání software

Phoenix pro flash

prskac1*

Stačí změnit PRODUCT CODE telefonu přes nemesis suite a přes nokia suite znova nechat přeinstalovat software a čeština je zase na světě.

Tady je více.:

symbianportal.cz/...

wlassta*
hodnocení

díky za reakci ale tenhle softwer nepodporuje c 503...:( aspon jsem to nenašel

prskac1*

Ty jsi akorát nenašel český product code k tvé nokii. Je třeba pohledat na googlu, nebo vzít stejný telefon který je určený pro náš trh a product code opsat...

edge*

Pokud si s tím nevím sám rady zajdu tam, kde jsem mobil koupil a žádám o nahrání češtiny. Jsou povinni to provést. Nebo do oficiálního servisu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]