Nejste přihlášen/a.
Dobry den, mám televizi s podporou DVB-T, takže nemám ani satelit a nic neplatim. Ale mám ještě jednu televizi, je téměř nová, ale je pouze na analogové vysílání. Co potřebuji k tomu abych ji zprovoznil a naladil na ni ty zakladni neplacene TV jako jsou Nova, Prima Cool, atd.. Jde to i nějak bez poplatků? Děkuji za odpovědi.
Např. něco podobného, zasune se to přímo do SCART konektoru, nikde nepřekáží žádná krabice a po připojení flashky lze pořizovat záznam, nebo videa, fotografie a muziku z flashky přehrávat:
bmbx :
Mám ho. Jako settopbox v pohodě, na přehrávání flashky i SD karty (se čtečkou) O.K., to nahrávání nic moc (moc velké soubory). Má výhodu, že nikde nepřekáží a funguje dobře, ale postrádám kontrolku zapnutí. Naopak trvale svítící ledka na zbytečně velkém senzoru je k ničemu.
Máš pravdu s kontrolkou, ale velké soubory? Vždyť zaznamenává to co nám pošlou v MPEGu z vysílače
Pokud je to starší (hodně) televize bez SCARTu, potřebujete settopbox s modulátorem. Ten se připojuje do anténního vstupu TV. Je ovšem dražší a v tom případě bych asi uvažoval spíš o nové TV. Taky je možnost připojení normálního settopboxu pře jiné zařízení, které má SCART a zabudovaný modulátor (VHS videorecordér). Ovládání takové sestavy je ale už trochu na palici.
No tak to bylo něco špatně, soubory jsou normálně dlouhé jak mají být, mám vyzkoušené, že to pobere i víc flashek přes USB HUB, v menu se normálně objeví "výběr slotu", vezme to i HDD s vlastním napájením, ale musí být rozdělený po 29GB. Dá se pak dokonce vybrat na kterém oddíle bude tuner nahrávat, z kterého bude přehrávat video stažené na disk, z kterého bude brát fotky a z kterého bude hrát MP3 . Na to kolik stojí je docela dost muziky
V menu jsou možné dva výběry - výběr slotu a výběr oddílu, normálně je výběr neaktivní, pokud se připojí HUB lze vybírat slot, pokud je médium rozdělené lze vybírat oddíl.
Já doporučuju nekupovat ten bazmek přímo do scartu, připlať si stokorunu za tohle
a budeš spokojený. Mám ho doma, není s ničím problém, má USB vstup. Za ty prachy nemá konkurenci.
Ten bazmek do scartu nikde nepřekáží, je schovaný , nedivil bych se kdy by měl zcela totožný čipset jako ten gogen :D
Samozřejmě, je to možné. Ale co vím tak ty do SCARTu nejsou moc dobré. A to že nazavazí...tak to je otázka samozřejmě. Kdyby bylo na mě, tak si to do SCARTu nekoupím. Ale tak nemůžu nikoho přesvědčovat, že. Vím, že hodně lidí s tím mělo problémy tak to píšu. Těch GoGenů se prodaly tisíce a co vím, tak reklamace minimální, ty SCARTové mají většinou problém s příjmem a kvalitou signálu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.