Nejste přihlášen/a.
ahoj
chci si koupit zrcadlovku, rozhoduju se mezi značkou canon a nikon, tak se chci zeptat jaké zkušenosti máte se zrcadlovkami od těchto značek? a jestli byste mi nějakou zrcadlovku doporučili- jsem fotograf amater, fotim nejvíc portréty, rodinné akce, výlety, děti...chci investovat max 20 000kč.
dííík
Je to jako s čímkoliv jiným - vybírat podle toho co vám padne do ruky, do oka. Jít do obchodu, osahat, zkusit ovládání...
Ještě existuje PENTAX, SONY a OLYMPUS - firmy co taky vyrábějí zrcadlovky.
-
Když jste si vybíral nebo budete vybírat životní partnerku, taky budete dávat dotaz na "poraďte"?:D
Opravdu cenné zkušenosti vám může dát opravdový dlohodobější uživatel více značek a takového budete těžko hledat. Jinak samozřejmě každý bude hájit tu svou značku. Já vám například doporučím Sony, jejich zrcadlovky jsou mnohem vychytanější než u konzervativních značek jako je Nikon nebo Canon .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.