Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antivir na android

Od: hanesinho* odpovědí: 7 změna:

Chtěl bych si zabezepečit telefon s os. android nějakým antivirem, ale nikdy dřív jsem android neměl a nevím který antivir si nainstalovat.

Mohl by mi někdo poradit, který antivir je dobrý a kvalitně ochrání telefon?

Moc děkuju za rady ;)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tomu nerozumím, pokud zde někdo vyvolává paniku ohledně virů v Androidu je to v pořádku, pokud někdo na to poukáže je provokatér :D. Docela bych rád slyšel názory uživatelů kolikrát byl jejich androidí systém napaden...

ohneta*
hodnocení

0x

Dobrý den, zde je několik antivirů vhodných pro android. Já používám avast.

milan1m*
já používám AVG stahnuty z obchod play a pohoda,s těma virama to na androidu není tak žhavé,jak tě bude tady určitě jeden člověk přesvědčovat o opaku,vsadím boty.
výtka
Upozornění od sys hejkal 26. 09. 2012 16:23:57
Přestaňte laskavě provokovat!
ohneta*

Vím asi koho myslíš *smich*. Já mám android telefon už nějaký ten rok a ještě jsem žádný vir nechytl. Vše stahuju z googluplay, na pochybné stránky nechodím.

bodhy
hodnocení

0x

Doporučím avast! Mobile Security, který je zdarma, v češtině a nabízí i firewall. Konkurence toto nenabízí.

siley*
hodnocení

0x

Viry na andorid neexistujou. Jediny zpusob jak se dostat do mobilu je bezpecnostni chyba v systemu a nebo pres nejakou divnou aplikaci (proto je nejlepe cist vzdy co to vyzaduje za pristupy a dystak nektery dodatecne zrusit) ktery stejne antivir nenahlasi. Hrozba viru je jen medialni pojem aby se lide bali o mobil a jsou nuceni "kupovat" antiviry i presto ze viry vytvari sama ta spolecnost. Takze jednoduchy reseni stahujte jen overene aplikace, neisntalujte ostatni blbosti jako neznamou aplikaci s malym hodnocenim/pojmenovanou rozsypanym cajem atd a s mobilem se nic stat nemuze.

:) avast! mi včera našel 5 virů/chyb v několika aplikacích z Play.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]