Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung Galaxy Y/Pocket problém androida?

Od: dubrownik* odpovědí: 2 změna:

Zdravím všechny, potřeboval bych se zeptat na několik věcí. S přítelkyní máme mobilní telefony Samsung řady Galaxy. Já mám Galaxy Young ( Y ) a řítelkyně Galaxy Pocket. Od včerejška řešíme pár věcí.Za prvé - Je normální, aby se při vybití, případně vypnutí telefonu doslova přehazovaly ikonky v menu telefonů? Je toto starndartní chování Andoida ve verzi Ginger Bread? Netvrdím,že toto dělají všechny ikony, ale některé ano, bohužel.

Za druhé - Přes Wifi síť jsme si oba stáhni určité aktualizace včetně aktualizací map Google. Ovšem zmizela nám oběma služba Google LATITUDE. Je i tohle to normální? Prosím o rady. Pokud máte osobní antipatie vůči androidu nebo Samsungu, prosím nerozvádějte to zde, Chci pouze vědět na čem jsme a jestli máme telefony jít reklamovat nebo ne. Za odpovědi děkuji.

Zdravím všechny, potřeboval bych se zeptat na několik věcí. S přítelkyní máme mobilní telefony Samsung řady Galaxy. Já mám Galaxy Young ( Y ) a řítelkyně Galaxy Pocket. Od včerejška řešíme pár věcí.Za prvé - Je normální, aby se při vybití, případně vypnutí telefonu doslova přehazovaly ikonky v menu telefonů? Je toto starndartní chování Andoida ve verzi Ginger Bread? Netvrdím,že toto dělají všechny ikony, ale některé ano, bohužel.

Za druhé - Přes Wifi síť jsme si oba stáhni určité aktualizace včetně aktualizací map Google. Ovšem zmizela nám oběma služba Google LATITUDE. Je i tohle to normální? Prosím o rady. Pokud máte osobní antipatie vůči androidu nebo Samsungu, prosím nerozvádějte to zde, Chci pouze vědět na čem jsme a jestli máme telefony jít reklamovat nebo ne. Za odpovědi děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

0x
S ikonami ti neporadim, nemám samsung, ale normální to není. U těch map google - než stahnu aktualizaci, vždy si prectu ohlasy lidí a o latitude tam psali všichni, ze jim zmizela, takže to je problém v samotné aktualizaci, něco tam prostě pokazili. Z toho důvodu jsem ji nestahoval, počkám na opravu. Ale ta aktualizace by měla jít odinstalovat.

bena*
hodnocení

0x

Není to normální, aby se ikony rozhazovaly samy od sebe po vybití baterie. Takže mě - reklamujte, ideálně požadujte vrácení peněz a podívejte se po jiném telefonu a lépe s jiným operačním systémem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]