Nejste přihlášen/a.
Poradíte někdo, už jsem z těch satelitních super a hyper balíčků uplně ...hotovo. Copak není možné v ČR (SR) si u nějakého poskytovatele objednat JEN sportiovní kanály (Eurosport1,2, Sport1,2, Nova Sport,...) za celkové náklady do cca 150,-Kč/měsíc bez hudebních a filmových kanálů? Prostě základní nabídku CZ+SK + sportovní kanály. Filmy nepotřebuji to si natáhám jak budu chtít z Internetu ZADARMO a 10 MTVček mám přes klíče key.db free.
blahopřeju, v čr je možná akorát hromadně ojebat důvěřivce, kteří si pořídí doživotní bezplatnou kartu skylink...najednou je z bezplatné karty karta s poplatkem 29,- Kč ta měsíc, když je těch pitomců 1 milion 200 tisíc, má ta to lucemburská firma za rok půl miliardy...a to se vyplatí...proč by měla pioskytovat ěnco do 150,- Kč, když to může být za 299,-Kč?
žijeme v bazmekistanu, ve kterém nás státní orgány neochrání...jedině vytvoření podmínek pro vstup konkurenci je šancí něco změnit...
Ale když s epodíváš, kdo náím vládne, dospěješ k závěru že šance ěnco zěmnit je mizivá...budeme se ještě desítky let plácat v tom, bahně a marastu...
Koupit si DVB-C přijímač s podporou změny FW (1000-2000Kč), parabolu 60cm (300Kč), konvektor (200Kč), upevnění (200Kč), koaxiální kabel, koncovky (300Kč), eventuálně dyseq motor (1000-2000Kč).
Pouze jednorázová investice, bez jakýchkoli dalších poplatků.
doplněno 25.09.12 15:50: Děkuji mowla za upozornění. Samozřejmě DVB-S přijímač.
Jak mowla naznačil, tak samozřejmě je to možné všude, kde je přístup na oblohu, respektive družici.
Řešení je snadné. Postačí si přehrát firmware v přijímači (který to podporuje) a bezplatně příjímat signál z placených družic.
Pokud pominu kutilské řešení, tak:
Příjem z jedné družice v případě, že máte jeden běžný konvertor. Příjem ze dvou družic v případě multikonvertoru. Příjem až 5 družic v případě multifocus paraboly a 5 konvertorů. Příjem z desítek satelitů v případě motoru.
Samozřejmě příjem je možný pouze v PAL rozlišení, což se nevyrovná HD, ale vzhledem k ceně
To vypadá dobře , ale toto asi neuplatnim kdekoliv v ČR pokud nebydlim na informační dálnici někde na sídlišti v Praze v Brně,... Nebo snad jo?
Na družice je vidět odkudkoli z Česka prakticky stejně - z Prahy jako z Horní Dolní...
Repty - neměl by ten tuner být DVB-S?
S Cryptobox 450HD asi těžko? To si musim pořídit nějaký Linux přijímač Dreambox,... a vhodný pluginy? Abychom nechodili kolem horký kaše, pošli mi web odkazy na podrobnosti nebo youtube video. A že to není HD ještě dneska překousnu
Značka je v pořádku, v ceně je parabola + pět držáků konvertoru. Pokud zvážíme celkovou cenu ( 5 x slušný konvertor 300Kč = 1500Kč ), komplet vychází na nějakých 2600Kč.
Vzhledem k ceně motoru ( 1500-3000Kč ), parabole 60cm ( 300Kč), konvertoru (300Kč) bych dal raději přednost jemu. Přece jen 5 družic a nebo 500, je rozdíl.
Využití by to mělo v případě přijímače s více DVB-S tunery, a nebo domu s více přijímači a potřebou "využití více satelitů naráz".
Ab-forum občas navštěvuji, ale pořád primárně nevim jestli to je 1.)cardsharing 2.)nějaký nahraný speciální klíče 3.) FW podporující nějakou okopčenou kartu 4.) Použití blokeru karty. U C450HD jsem tam nic takovýho za tu dobu neviděl a jestli myslíš alternativní FW (který mám nainstalovaný) tak bez karty to nefunguje teda rozhodně né 24/7.
Přiznám se, že se o satelitní techniku v poslední době nezajímám. Nevím, jak je to v případě vašeho přijímače, ale většinou se jedná o změnu FW, a zadání klíče, který je čas od času přepsat.
Na ab-forum jsou ale profíci, stačí položit dotaz, rádi to zodpoví. U vašeho přijímače je sekce Download, kde jsou ke stažení FW, návody.
Tak to já DVB-S již mám komplet, ale pokud nenaznačujete nějaký cardsharing se sousedem či přes wan, tak ten princip chápu, ale nechápu, že to bude pak uplně zadarmo a půjde to 24/7 aniž bych komukoliv zaplatil i jen pár kaček? Pokud se pletu, rád se od Vás dozvím nějakou novinky, jak obejít nové Irdeto karty,...? Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.