Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čtečka knih KIndle

Od: crocodille* odpovědí: 1 změna:

Dobry den,

koupila jsem si čtečku knih Kindle a nevím čím to je, ale když ji nabiju, vydrží nabitá maximálně 14 dní. A to jí skoro nepoužívám. Objeví se tam nějaká reklama, což mi nevadí, ale proč to vydrží tak krátce nabité? Poraďte mi, prosím. Dělám něco špatně?

Děkuju.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud během 14 dní je čtečka odložená, a nepouživaná ( respektive na displeji nedocházi k překreslování), pak bych zvážil reklamaci. Pokud jste ji kupovala u českého prodejce, zákon bude stát na vaší straně. Vymění vám akumulátor a nebo dají jiný kus. V případě, že jste si si objednala přímo z Amazonu, je nutná dobrá znalost angličtiny. Vím z praxe, že mnoho uživatelů po telefonickém kontaktu s Amazonem obdrželo nový kus výměnou za poškozený. Doprava byla hrazena Amazonem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]