Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
koupila jsem si čtečku knih Kindle a nevím čím to je, ale když ji nabiju, vydrží nabitá maximálně 14 dní. A to jí skoro nepoužívám. Objeví se tam nějaká reklama, což mi nevadí, ale proč to vydrží tak krátce nabité? Poraďte mi, prosím. Dělám něco špatně?
Děkuju.
Pokud během 14 dní je čtečka odložená, a nepouživaná ( respektive na displeji nedocházi k překreslování), pak bych zvážil reklamaci. Pokud jste ji kupovala u českého prodejce, zákon bude stát na vaší straně. Vymění vám akumulátor a nebo dají jiný kus. V případě, že jste si si objednala přímo z Amazonu, je nutná dobrá znalost angličtiny. Vím z praxe, že mnoho uživatelů po telefonickém kontaktu s Amazonem obdrželo nový kus výměnou za poškozený. Doprava byla hrazena Amazonem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.