Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia přesun SMS do PC

Od: erilis* odpovědí: 5 změna:

Chtěl bych se zeptat jak mužu smsky v mobilu dostat do počítače, mam PC Nokia Suit ale přes to mi to nějak nejde dostat... Nevite někdo jak na to?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

2x

To hlavní jste neuvedl, a to typ telefonu.

erilis*
hodnocení

Nokia 5230

bena*

Já bych to zkusil přes novější Nokia Suite (nástupce Nokia Ovi Suite a Nokia PC Suite). Věřím, že ten bude mít lepší podporu pro novější modely. Tady máte odkaz ke stažení: nokia.com/...

doplněno 24.09.12 20:22:

Nokia Ovi Suite byl nahrazen nejnovějším Nokia Suite (bez toho Ovi). Zkuste to s ním. Eventuelně můžete ještě zkusit starý Nokia PC Suite, ale nevím, jestli vůbec rozpozná ten Vás mobil. Starou Nokii PC Suite najdete tady: slunecnice.cz/...

Evoluce šla takto Nokia PC Suite -> Nokia Ovi Suite -> Nokia Suite.

erilis*
hodnocení

Jak jsem psal výše, v Nokia Ovi Suite mi smsky do PC dát nejdou.. jedině že celý mobil zalohuji ale to nechci...

hodnocení

0x

Mno,mně to z N3110C šlo v pohodě,ale nepotřeboval jsem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]