Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nahrávat z kamery na DVD přes PC

Od: rada* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, otázku jak nahrávat z kamery na DVD jsem již dávala, ale bylo mi odpovězeno, že musím mít DVD rekordér. Ten zatím bohužel nemám a myslela jsem si, že to jde i přes počítač, podobně jako si stahuji fotky a poté je vypaluji na CD. Myslela jsem, že přetáhnu data z kamery do počítače a poté vypálím na DVD. Tak jsem se jen chtěla zeptat, zda by to šlo tímto způsobem, nebo jestli opravdu musím mít DVD rekordér. Díky RáĎa

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tak nám zkus ještě prozradit na co v kameře nahráváš.

pokud nahráváte na pásku, nikoliv na SD kartu nebo rovnou DVD (to je hloupý dotaz :)) čeká vás trnitá cesta ohromně náročná na výkon PC a váš čas. Většinou se kamera připojí pomocí Fire-Wire (viz obrázek) nebo USB. Pak se pomalu přesouvá video do PC, kde ho příslušný program uloží a pak jej lze vypálit.

Tento přesun mezi PC a kamerou trvá v násobcích času, nikoliv 1:1 jako u DVD rekorderu..., ale zkusit to můžete :)

Jak nahrávat z kamery na DVD přes PC

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]