Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpracování nahrávky z kamery

Od: ladzik* odpovědí: 13 změna:

Mám dotaz. Podle odborných rad jakou si koupit kameru, jsme poslechl a koupil jsem systém HDD - JVC GZ-MG130E. Což bohatě stačí na rodinné oslavy, svátky a dovolenou. Teď bych potřeboval poradit , jaký software bych měl zvolit pro zpracování záznamu. Koupil jsem si vypalovačku v systému EVERIO JVC CU-VD20. Ke kameře byl dodán střižený CyberLink DVD Solution - PowerCinema, PowerProducer a PowerDirector. K vypalovačce byl dodán CyberLink Power 2GO 5.5. Ovšem všechno v angličtině.

Potřebuji do toho nahrát češtinu, pokud existuje. Nebo zvolit jiné programy s češtinou a jaké? Anglicky se nebudu učit, když jsem v

roce 1975 maturoval z ruštiny, kterou už neumím. Děkuji za porozumění a brzké odpovědi.

Ladzik.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirka35*
hodnocení

0x

Tady máš češtinu do CyberLink Power 2GO 5.5. cestiny.idnes.cz/... a tady na PowerDirector. cestiny.idnes.cz/... to zatím vše čau.

jirka35*
hodnocení

0x
Tady sem ti našel ještě PowerCinema cestiny.idnes.cz/... a PowerProducer cestiny.idnes.cz/... a nevím jestli ti pomuže i tohle koukni cestiny.idnes.cz/... to vše, zraví Jirka.

jirka35*
hodnocení

0x
Tak co pomohlo ti to?:)
ladzik*
hodnocení

Jo, vřelé díky. Vše jsem našel. Stáhl jsem si to, ale jaksi to nechce komunikovat. Jsou různé verze a tyhle jsou asi staršího data. Nebo chyba je někde jinde! Nechce mi ta čeština naskočit! Myslel jsem, že při stažení češtiny to automaticky naskočí do daných programů, ale nejde to.
jirka35*
Tak to mi je líto,a zkoušel jsi tam dávat i ty další verze? Nebo po instalaci přepnout v prog. (language) třeba ta čeština tam je a chce přepnout ručně...jenom hádám vyskoušet vše. Ps.Když to nepujde tak napiš přesný verze těch programu ja se pokusím najít.
ladzik*

U kamery je to dodané CD : CyberLink DVD Solution a obsahuje tyto verze - PowerCinema NE for Everio , PowerProducer 3 NE ,PoweDirector 5 NE Express a poslední Digital Photo Navigator Ver. 1.5 .

U té vypalovačky byl dodán program : CyberLink Power 2GO 5.5 Lite .

Zkusím to znovu všechno odinstalovat a znovu nainstalovat a jak říkáš všechno vyzkoušet. Uvidíme. Zatím dík.

candymann*
hodnocení

0x

dobry den pane,mam uplne stejnou kameru jvc...jenom mam problem stim ze dedecek vyhodil cd se softvarem(cyberlinkem) s krabici do popelnice a je si ted nemohu video nahrat do pc:(((( a proto vas moc prosim zda by ste mi software nemohl-prodat,pujcit,okopirovat atd... mam win xp.

ps:i kdyz nejsem anglictinar,nebude mi vadit ze to nebude v cestine:)

s pozdravem v.triska dik tel. 605877228

mail- candymann@seznam.cz

ladzik*
hodnocení

Zdravím.

Není problém. Pošlu poštou k nahrání, pak disketu pošlete zpět. Dejte adresu nebo zavolejte na 608626995.

Ladzik.

al bunda*

Spíš bych udělal a poslal kopii, než originálu se zbavovat. Kromě toho třeba na e-disk se dá nahrát až 100MB soubor, to by nestačilo?
Hezký den.

libka*
hodnocení

0x

Dobrý den,

dnes jsem narazil na tuto internetovou stránku a mám stejný problém. Koupil jsem si kameru JVC HD3, po dovolené jsem stáhnul video (40Giga) do externího disku a nevím jak to video vypálit na dvd. Instalační program u kamery byl Power Cinema NE for Everio Ver.1.1. Navolil jsem tam polštinu, což docela jde. Přemýšlel jsem též o externí vypalovačce CU-VD20, ale nevím, když mám celkový soubor 40giga, jak to půjde rozdělit na více 4,7 dvd disků, nebo 9,5 dvd disků.

Předem moc děkuji za informaci.

S pozdravem

Knespl Libor

Litomyšl

Neboj, to půjde. budeš to muset sestříhat v tom programu. Při vytváření DVD se film ještě komprimuje, takže se velikost zmenší. Na jedno DVD počítej tak s 90-ti minutami záznamu. Pokud toho máš víc, tak si uděláš filmy dva nebo použiješ dvouvrstvé DVD. Interní vypalovačka je levnější, pokud netrváš na externí.

ladzik*
hodnocení

Odpovídám na Váš problém. Já jsem si zakoupil uvedenou vypalovačku CU-VD20 a jsem s ní spokojen. 120ti minutový záznam vypálí bez problému do cca 10 minut , 60ti minutový záznam za 5 až 7 minut. Pokud máte ten případ co Vy, tak ta vypalovačka to roztřídí sama, vložíte další DVD a spustí se to samo od místa, kde se předtím skončilo u prvního DVD ... a tak dále. Vypalovačka i označí jednotlivá DVD. Pokud nebudete dělat do záznamu další úpravy ( efekty, hudbu atd. ), tak si vše sestřiháte a upravíte v kameře a není co řešit. Ideální věc , nepotřebujete žádný další program na zpracování záznamu. Můžete si ji vzít i s sebou na dovču ( a kdekoliv ) a přímo na místě si vypalovat DVD.

libka*

Dobrý de,

děkuji Vám moc za odpověd´a mám zas o čem přemýšlet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]