Nejste přihlášen/a.
Prosím, poradil by mi někdo, jak ztuším uvítací melodii ve svém telefonu a co mě ten úkon bude stát? Týká se to operátora T-mobil. Na webových stránkách společnosti se dočtu, jak ji aktivovat, ale deaktivace popsána není... nebo je někde hodně skrytá.
Děkuji
Já všechny problémy tohoto typu řeším přímo přes operátora. Ani nehledám v tom jejich manü, jestli to je pod nějakým číslem. Prostě se nechám přepojit na operátora. Mám radši komunikaci s někým, kdo má mozek a ne jen nahrané útržkovité věty. Vždycky mi tam poradí.
No a v případě nespokojenosti se mluvícímu člověku líp nadává než automatu.
t-mobile.cz/...
Deaktivaci Uvítacího tónu je možné provést na čísle 4714, kde prostřednictvím interaktivního hlasového průvodce zvolíte možnost 5 (Další nastavení), 2 (Deaktivace), 1 (Potvrzení deaktivace), nebo pomocí SMS ve tvaru -TON na číslo 4714 (následně obdržíte potvrzující SMS zprávu). Pokud chcete službu vypnout jen dočasně, můžete využít dočasného ztišení všech tónů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.