Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nevíte jak dát android 2.2 na 2.3.7 nebo nižší?
Děkuji.
doplněno 20.09.12 19:57:jde mi totiž o živé tapety, a ty na 2.2 nejdou mobil: vodafone858smart
O jaký mobil se jedná?
A proč chcete downgradovat? Android je mobilní systém, na který se zaměřují hackeři nejvíce a tak je lepší používat aktuální verzi a pravidelně aktualizovat. Používat staré verze Androidu, které jsou děravé, nespolehlivé je rizikové.
doplněno 20.09.12 20:39:Jo takhle...Vám jde teda o upgrade z 2.2 na vyšší verzi? Musím Vás zklamat, tento telefon, co jsem koukal, upgrade na vyšší verzi systému oficiální cestou nepodporuje. Na neoficiální jsem přímo nekoukal, ale zběžně jsem nic neviděl. Neoficiální upgrady nedoporučuju, nemusí fungovat spolehlivě a běžný uživatel si pak z telefonu může udělat nepoužitelný krám - cihlu při nějaké chybě či nesprávném postupu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.