Ahoj Dobrý večer, chtěl bych poradit jaký telefon s Androidem kolem 6ti tisíc korun. Jde mi především o rychlost hw. Cpu min 825Mhz, ram 512 mb+ Kvalitní rychlý display atp.. Přemýšlel jsem o sgs (galaxy s) nebo starší Galaxy Note. Nejlépe s androidem 4+ Poradíte? Nebo i jen upozorníte co nekupovat? Děkuji a dobrou noc doplněno 19.09.12 23:15: Android 4 není podmínkou :D ale 2.3 už je :D
Když telefon s Androidem, tak s Androidem 4, protože starší Androidy, to je hrůza. Nezapomeňte taky si do telefonu nainstalovat antivir a dávat pozor, co aplikaci povolujete - Android je nejnapadanější mobilní systém. Osobně bych však do Androidu nešel a koukl se radši po jiném operačním systému a tím pádem i jiném telefonu.
Galaxy S je křáp, Galaxy Note stojí nejmíň 10 000 a starší bych nekupoval. Určitě doporučím Sony Xpera Tipo - má Android 4.0, cenově dostupný, výkon dobrý.
Pokud byste si chtěl trošku nějakou korunu přidat na pořádný mobil, mrkněte na Sony Xperia P, V základu má sice 2.3, ale už je možnost upgradu na 4.0, takže bych asi neváhal v tomto případě.
Tak nakonec jsem si priplatil a koupil Galaxy s Advance, ma horsi display ale dvoujadro Pry ma nekdy kolem listopadu dostat Jelly Bean tak uvidime co je na tom pravdy.. Ale dekuju za odpovedi. Novy telefon budu kupovat zase za rok premyslim o nejake drazsi nokii
milan1m*
nokii nekupuj,ma windows phone málo aplikací a nokia svou šanci stat se leadrem trhu propásla,většina má android.
Mám dobrou zkušenost s huawei ascend g300. 4"displej gorila glas, cpu 1ghz, ram 512, možnost pam. karty až 32giga. Android 2.3.6. - aktualizace na 4.0 ics je na cestě, stejně jako cloudove online úložiště 160giga s vlastním marketem - aplikace, e-knihy, záloha tel atd. Recenze najdete na heurece nebo svět androida. Jo a cena 3977 u vodafonu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.