Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Led panel - regulace

Od: fished odpovědí: 9 změna:

Chci se zeptat jestli by někdo nevěděl jak regulovat svítivost a hlavně spotřebu hohoto panelu je mi jasné že když snížím výkon de dolů i svítivost .

Panel :

respectflowers.webnode.cz/...

predem dekuji za odpovedi

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

0x

Co třeba nějaký PWM regulátor?

radarbrdy*
hodnocení

0x

Pokud si kupuji světlo za 10.000,- tak si nejprve vyžádám přesný datasheet a od toho se potom odvíjí regulace. Jestli je to na 230V AC tak už to nějakou elektroniku bude mít v sobě zabudovanou. Třeba už to v sobě regulaci má, ale my o tom nevíme :).

Jestli nebude levněji svítit např. zářivkou nebo žárovkou.:)

fished
hodnocení

regulaci to nema ptal jsem se prodejce asi to bude na 230 ještě se informuji.

radarbrdy*
hodnocení

0x

jestli máte základní povědomí z elektrotechniky tak si podobné světlo jste schopen udělat sám.

řekněme výkonové LED Osram oslon, 30kč/ kus x 50ks = 1500,-

regulátor proudu step-down 3A, 100kč /kus

zdroj PC 250W 500kč/kus

materiál, práce, ... myslím, že s cenou se lze dostat hluboko pod 10.000,- :)

fished
hodnocení

ano to možná ale tyto LEDky maji 3w takze cena je jinde v cene nemate vyrobu hlinikoveho obalu chladic ventilatory na chlazeni termostat ktery spina pri urcite teplote nemate naLEDkach cocky a to hlavni na tomto svetle jde o presne vlnove delky a v presnem pomeru a jeste neco LEDky musi mit uhel vyzarovani 60.

fished
hodnocení

* a psal jste 50ks v lampe jich je 90ks

radarbrdy*

Jasně 3W je parametr, který se spočítá jako U x I to ještě nic neříká o světelném výkonu jednotlivé LED. Jestli věříte tomu, že přesně záleží na vlnové délce a úhlu vyzařování 60 tak vám vaše přesvědčení nebudu vyvracet. :) Každý ať si svítí, čím chce.

fished
hodnocení

a prc by jste mi ho chtel vyvratec je to jasne oszkousene a vedecky prokazane

zabu
hodnocení

0x

Tak trochu OT. Vím. Nevím jak moc toužíte právě po LED svítidle. Bude to drahé a složité.

Já osobně bych se s tím nepáral a pořídil bych třípásmové zářivky. Minimální cena, a lepší účinnost, tedy i menší spotřeba při stejném množství světla. No nic. Vy asi víte lépe proč LED. Ják říkám, rada OT.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]