Nejste přihlášen/a.
Ahoj, narazila jsem na YT na
3GP není pro všechny mobily, formát se liší typ od typu. Napiš mi typ mobilu a já ti to stáhnu, zkonvertuji a pošlu
Pokud máš Nokii, tak tam se to nahrává před program Nokia Suite nebo Nokia PC Suite - stačí přetáhnout stažený soubor do okna programu, ten to zkonvertuje a pošle do mobilu.
*přes
Rozhodla jsem se využít vaší nabídky, já jsem se s tím prala moc dlouho a žádný uspokojivý výsledek nepřišel (nyní mi to píše, že se překročila jakási rychlost, či co, ale to mp4 je už dobrý formát - nebo co to je).
Mám tento mobil. Video naleznete
Děkuji. A předem upozorňuji, že se mnou to může být nadýl. :D
A ostatním děkuji alespoň za snahu, moc si toho vážím, opravdu.
Už na tom pracuji
Podívej se na vnitřní poštu, poslal jsem ti odkaz na to upravené video.
doplněno 19.09.12 21:02:Omylem jsem zvolil špatné rozlišení, zkusím to předělat.
Stáhněte a nainstalujte si Format Factory a můžete konvertovat do několika formátů. Nejbezpečnější volba je 3GP nebo MP4, to snad přehraje každý mobil. Program je zdarma, v češtině a je jednoduchý na použití,
Jen při instalaci odmítněte ASK Toolbar či co to bude nabízet.
Jinak můžu doporučit na stahování videí aTube Catcher, který umí automaticky po stažení zkonvertovat video nebo ho převést na MP3 či jiný zvukový soubor. Jen při instalaci odmítněte Google chrome či jiné programy, které to bude nabízet...
Stačí si do prohlížeče nainstalovat nějaký doplněk na stahování z YT (např. pro Firefox můžete použít addons.mozilla.org/... ) a stáhnout to video ve formátu mp4. Nevím co máte za mobil, ale většina současných tento formát podporuje. I se dobře konvertuje.
doplněno 19.09.12 20:45:praivo : záleží na konkrétním modelu, např. na mém Samsungu Wave nic měnit nemusím a mp4 přehraje tak jak je
doplněno 19.09.12 23:15:praivo: break píše, že má Samsung S5230 Star, u kterého je ve specifikaci uvedeno Video: H.263 /H.264/ MPEG4 ... nevidím v tom tedy problém...prostě stáhnu mp4, hodím do mobilu a hraju... rozhodně bych to alespoň zkusil, myslím, že je to nejjednodušší cesta
I u MP4 se musí aspoň změnit rozlišení pro displej mobilu, nestačí jen zkopírovat.
doplněno 19.09.12 21:34:Záleží na mobilu, ty chytřejší to umí, ale Samsung Star nejspíš ne, Nokia C6-00 taky ne.
Praivo když sem měl Samsung 8500wave tak sem tam jenom přetahoval mp4 a fachčilo to perfektně.
Záleží jak kvlalitní přehrávač v telefonu je, ale i tak je někdy dobré upravit video na rozměr displaye, když je potřeba šetřit pamětí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.