Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat.
Před chvíli jsem vstal a omylem jsem sebou vzal i sluchátka, vytrhly se z jacku prodlužovačky a spadly na tiskárnu.
Sebral jsem je, zacvaknul jsem je zpátky do prodlužovačky, a pustil si písničku. Ta písnička je slyšet potichu, a je slyšet jenom podmaz a né text. Zkoušel jsem to zacvaknout do prodlužovačky jenom na 3/4 a jede to v pohodě, nevíte co s tím může být?
Četl jsem pár fór, a někdo píše že to může být překroucené čico. Nemá s tím někdo zkušenost? Jsou to má oblíbená sluchátka tak je nechci jen tak vyhodit.
Díky.
Pokud se chovají tak jak se chovají - není slyšet text a po povytažení jacku je to lepší, tak je na 100% přerušená zem (nebo špatný dotek na ní ) - společný vodič pro obě sluchátka. Na jacku je to hned první kontaktní kroužek počítaný směrem od kabelu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.