Nejste přihlášen/a.
Budu kupovat nový telefon. Co musí podporovat, aby do něj šli vkládat a prohlížet složky vytvořené v Excelu? Líbí se mi Samsung Wave 723? Díky za rady
Kupte si telefon s Windows Phone, kde máte Microsoft Office jako součást zdarma. Obsahuje Word, Excel, PowerPoint a OneNote. Samozřejmostí je propojení se službou SkyDrive, takže si můžete ty soubory nahrávat na ten SkyDrive, což je takový vzdálený disk o velikosti 25GB.
Z levnějších můžu doporučit například ZTE Tania nebo Nokia Lumia 710. Z dražších pak Nokia Lumia 800 nebo Acer Allegro M310.
Pokud trváte na značce Samsung, doporučím Samsung i8700 Omnia 7.
Nokie mají plnohodnotnou offline GPS navigaci nadoživotí zdarma.
Stirecek: Zase je vidět, jak neumíte pořádně číst, píšu totiž v rodě mužském, tak nemůžu být žena.
Co se týká "číny", tak nemám rád NEkvalitní činu. S telefonem ZTE Tania mám dobrou zkušenost, proč ho tedy nemohu nedoporučit.
Naopak se značkou Huawei dobré zkušenosti nemám, zvlášť s jejich modemy. Od O2 jsem tenkrát dostal tři, ani jeden nefungoval spolehlivě. Ale jen tak mimo téma, o telefonech Huawei jsem zde nepsal, tak nevím, co to tu sem taháte. Pokud Vy doborou zkušenost máte, proč ne, já Vám nic neberu a nijak neosočuju narozdíl od Vás. Naopak Vy se ZTE dobré zkušenosti nemáte, prosím, beru to
Ten telefon Huawei Ascend G300 jsem si dnes schválně v značkové prodejně Vodafone vyzkoušel, na první pohled je to docela pěkný telefon, mile mě překvapil display, není to taková levná plastová mrcha, ale nemile mě překvapilo jedno, a to docela zásadní - telefon má starý Android (tuším 2.2 nebo 2.3) a tyto staré verze opravdu za moc nestojí, jsou děravé, spolehlivě se zanesou, po čase telefon je pak pomalý a to mě připomíná Symbian (ne původní zlatá S80), který prostě člověk musí jednou za půl roku vyresetovat do továrního nastavení, a to si myslím, že je krok zpět.
U Huawei mě taky plasty přišly takové levné, ošizené, takže co se týká kvality plastů, je na tom zhruba stejně jako ZTE Tania. Ale Nokia Lumia 800, kterou vlastním, to je jiný kafe
Dovolte ještě, abych argumentoval. Telefony s Windows Phone 7.5 nemají paměťovku, dobře, nemají ji. Ale v základu nabízí 8, resp. 16 GB vnitřní paměti a to spouště lidem postačí. Když ne, je tu Skydrive o velikosti 25GB. Takže dohromady můžete mít 33, resp. 41GB a za další příplatek za navýšení prostoru na Skydrivu až 108, resp. 116GB. myslím si, že ale většině 16GB bohatě postačí, spoustě i ve finále těch 8GB.
Ovšem telefony s Windows Phone 8, to jest Nokia Lumia 820 a 920 (a myslím, že i Samsung chystá), mají možnost přidání paměťové karty
K tomu promazání - došlo k porušení pravidel, slovně jste mne napadali a to je mimo slušnou diskuzi či polemiku.
doplněno 18.09.12 15:13: Bena bez beny jako předseda bez předsedy Mě to neurazilo, to se Vám možná zdá...a že mi tykáte, to jsem neočekával, ale budiž, mám na praáci něco jiiného, než toto řešit
Huawei Ascend G300 pod 4 tisíce neseženete, to je zase nepravda, maximálně u operátora, ale za úpis, navíc často s upravovaným firmwarem. Nejlevnější je zhruba za 4 100,- Když chcete podobný telefon pod 4 000,- ukážu ZTE Tania, který nabízí ještě větší display (o 0,3"), nabídne zhruba o 1100,- lepší cenu, naproti tomu však menší dobu hovoru. Od toho se taky odvíjí výdrž baterie, která je menší. Zbytek je tak stejný. Něco podobného nabídne i třeba právě ta Lumia 700, jen menší display (o 0,3"), ale protiváhou je větší výdrž baterky a taky rychlejší procesor o 400MHz... Cena od 4 200,- u operátora levněji sehnatelné.
A zase další nepravda, kterou píšete - nové Lumie (820,920) mají možnost paměťové karty. Jen ne starší (610,710,800,900).
Že jsou Lumie předražené, některé jsou trošku dražší, ale tam se platí ta kvalita a vlastně trochu i značka - podobně jako u iPhonu.
Co se týká podpory, tak Android je třeba aktualizovat, protože je k tomu nucen ze strany hackerů - hackeři objevují díry, prá telefonů se zneužije, ale vývojaři se vzpamatují a vydají aktualizaci.
Starší Lumie a jiné telefony s WP 7.5 dostanou aktualizaci na WP 7.8, která přinese některé funkce z WP 8. Za dobu, co Lumii 800 mám, tak jsem instaloval dvě aktualizace tuším...
Jestli Huawei budoval 3G síť, to je mi jedno, hlavně že ta síť funguje a celkem dobře, ikdyž já používám CDMA síť vybudovanou od ZTE - mám U:fona (Ubiquam U300) jako hlavní telefon pro volání a SMS a když není Lumie u ruky, tak i internet (ikdyž Netfront je příšerný, můžu chodit jen na mobilní verze stránek...s IE9 na Lumii se to nedá srovnávat).
Ale jak jsem psal, mobil Huawei Ascend G300 jsem si osobně na prodejně vyzkoušel, neurazil mě, ale ani mě nijak nenadchl... Když porovnám jiné telefony s Androidem, tak mne jiné nadchly víc, třeba Sony Ericsson Xperia Mini,...
Ale jednu dobrou výhodu má - kdo měl telefon se Symbianem, tak si na Android zvykne mnohem rychleji, rozhraní je velice podobné...
A tím bych to považoval za uzavřené, pokud ne, je tu vnitřní pošta, jak psal admin.
doplněno 18.09.12 21:16:Takže se zeptám - ten telefon upravovaný firmware od Vodafonu nemá? Pokud nemá, uznávám a zároveň se omlouvám, použil jsem dva nákupní rádce, kde jsem ten telefon pod 4 000,- nenašel. Pokud má, tak samozřejmě se prodává levněji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.