Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám doma jeden starší LG GD510 s dotykovým displayem. Ale objevil se problém, telefon přestal reagovat na dotyk. Tedy ne úplně, když ho chci odemknout tak při dotyku se rozsvítí (takže reakce tam je), ovšem odemnkout už nejde. Tipuji to tedy na SW chybu. Chtěl jsem přehrát SW, JENŽE po připojení USB kabelu napřed v mobilu musím vybrat volbu PC Suite, což samozřejmě nemůžu, protože onen dotykový display nereaguje a jiná možnost jak to vybrat není.
Nenapadá vás někoho, jak tento problém vyřešit? Některé mobily umí Hard Reset při určité klávesové kombinaci při zapínání, nevíte někdo jestli něco není i na tento?
Díky moc za případné rady
Toto jsem našel na jednom foru. Zkus si to hodit do překladače, pokud neumíš španělsky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.