Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LG GD510 - nejde odemnkout

Od: mikihans® odpovědí: 1 změna:

Ahoj, mám doma jeden starší LG GD510 s dotykovým displayem. Ale objevil se problém, telefon přestal reagovat na dotyk. Tedy ne úplně, když ho chci odemknout tak při dotyku se rozsvítí (takže reakce tam je), ovšem odemnkout už nejde. Tipuji to tedy na SW chybu. Chtěl jsem přehrát SW, JENŽE po připojení USB kabelu napřed v mobilu musím vybrat volbu PC Suite, což samozřejmě nemůžu, protože onen dotykový display nereaguje a jiná možnost jak to vybrat není.

Nenapadá vás někoho, jak tento problém vyřešit? Některé mobily umí Hard Reset při určité klávesové kombinaci při zapínání, nevíte někdo jestli něco není i na tento?

Díky moc za případné rady :)

LG GD510 - nejde odemnkout

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Toto jsem našel na jednom foru. Zkus si to hodit do překladače, pokud neumíš španělsky :)

precionando el boton de volumen bajo+boton power por un periodo largo sin soltar tambiem se restaura el celu, el equipo se prende y apaga como 4 veses y sale el androi fuera de la caja despues de ese sale el sub menu donde tu con el boton de volumen tienes que bajar y confirmar con el boton de power.
espero les sirba a mi me resulto.
doplněno 16.09.12 13:54:
precionas nízký objem tlačítko + tlačítko napájení po dlouhou dobu, aniž by uvolnění buněčné tambiem je obnovena, počítač se zapne a vypne jako 4 Veses Androi a nechat po vybalení z krabice po které přichází podmenu, kde si pomocí tlačítka objem dolů a vy budete muset potvrdit pomocí tlačítka napájení.
Sirba doufám, že se ke mně otočil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]