Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou 32“ SMART LED TV?

Od: kangaroo* odpovědí: 3 změna:

Chci rodičům koupit novou LED TV se smart funkcemi ať mohou naplno využít všechny možnosti TV. ADSL Internet mají, NAS 2TB datové úložiště DLNA taky. Zatím uvažuju o Samsung UE32ES5500 za cca 9900Kč, ale jestli víte o lepší volbě tak mi napište a s cenou do max. 11000Kč. Podmínka je 32" (limit š=85cm) úhlopříčka kvůli stěně a na TV budou koukat z 3m.

Co je nejdůležitější:

1.)Kvalitní obraz

2.)Bezproblémové DLNA (TV na přehrávání filmů z NASu stažených z Internetu = videotéka)

3.)Maximum podpora video a zvukových a foto formátů

4.)Plnohodnotný web prohlížeč (možnost připojit bezdrátovou klávesnici + myš)

5.)Spotřeba

Díky za jakékoliv rady a postřehy všem.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

0x
Můj názor, spíš bych rodičům koupil tv na dívání a na různé serepeticky, které možná nevyužijou bych se vykašlal. Mamce se líbila moje tv 117cm se tim, ze si nasetri. Za nějakou dobu mi volala, ze si vybrala levnější v obchodě 100cm kterou ji prodejce poradil, jak je to vyhodna koupě, ze neměla full rozlišení a jen 50hz je už vedlejší. Tak jsem ji hned koupil pres net tu samou co mám doma, za dva dny ji přišel obrovský balík a přijel jsem ho to zapojit. Dodnes pri každé návštěvě je ráda,ze jsem tu menší rozmluvil, pokaždé to vzpomíná. Nedávno jsem jí k tomu ještě koupil HD satelitní přijímač, kartu výměna a už třetí měsíc ji jede plná nabídka. Ale jak říkám, můj názor, každý máme jiné priority. Taky je otázka, jak bude net čitelný na 80cm ze tří metrů. Ono 80cm 16:9 je ve skutečnosti menší než 72cm 4:3.
kangaroo*
hodnocení

Dík za radu, ale můj otec je technicky založen a tu televizi chce, aby nemusel běhat s DVD a jen přepínal filmy DO přes DLNA. CD/DVD/BD je už přežitek dnes kralujou velký disky X TB. Proč kupovat hloupou televizi o -1000Kč levněji?

stirecek*
Formát dvd je už zastaralý a má nedostatecne rozlišení, navíc je ve formátu 4:3, takže na tv budou po stranách černé pruhy a tim se uhlopricka ještě zmenší na nějakých 50cm, takže behat s dvd rozhodně nebude, přestane ho to bavit, protože nic neuvidí a obraz nebude ostrý. Řešení je velká tv a stažené filmy z netu na externí hdd ve full rozlišení. Za smart filmy se taky platí, cca 50kč, levneji vyjde hdd a filmy si stáhnout nebo od někoho zkopirovat. Kamarád ma doma tři ext disky plné filmů,ještě jeden mám pujceny a stejně jsem zjistil toho nic neviděl není čas. Ale je to jedna z možností, jak se ji filmům dostat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]