Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PC nereaguje na telefon

Od: cekrops® odpovědí: 1 změna:
Dobrý den. Mám tel. Sony Ericsson K750i. Vždycky když jsem ho připojil přes USB ,tak vše fungovalo normálně. Ale před pár dny mě kámoš v počítači spustil čistící program a od té doby mě počítač nechce ten mobil "brát" . Vždy po připojení usb se ozvou takové dva hlubší zvuky,jako že to nechce. (klasickej dig.foták funguje dobře) . Nevíte co se mohlo stát?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Jsou dvě cesty:
1. Požádat kámoše aby vrátil změny provedené čistícím programem zpět na původní stav. Patrně jde o čištění registrů. Všechny takovéto programy varují že mazání položek je na vlastní nebezpečí, případně rozdělí nalezené chyby na ty co lze smazat bezpečně a na ty, které může smazat poučený užívatel.
2. Odinstalovat a znovu nainstalovat ovladač kabelu pro připojení mobilu a rozšíření Průzkumníka, které je potřeba k tomu aby tf byl v něm vidět.
Dig foťák tohle nepotřebuje, je vybaven SW tak že se ukazuje v průzkumníkovi jako další disk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]