Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak připojit 5.1

Od: kraken1965* odpovědí: 5 změna:

Jak bych mohl připojit analogové 5.1 ke stereo výstupu na tv nebo optickému.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Ke stereu připoj pouze 1 + 1 a SW zapoj paralelně mezi 1 a 2.

JABRAKA

hodnocení

0x

Aby to mělo alespoň trochu smysl tak ten subwofer by měl být zapojený přes dolní propust...

kamill*
hodnocení

0x

Otázka ,ale i nedobré odpovede sa opakujú pravidelne po 2 týždnoch .Domáce kino má v sebe zabudovaný dekoder ,ktorý generuje 5 kanálový zvuk .Vstup iba cez optický kabel z Tv ,alebo Sat. Stereo je iba vpravo vlavo -vzadu nič .Patkanálový zvuk bežne vysielajú iba športové kanály v priamom prenose Eurosport HD .Logo DD niekto vysiela aj u takych filmov ,ktoré viackanálový zvuk nemali

kamill:

otázka zní - jak připojit ANALOGOVÉ 5+1, takže asi bez dekodéru a optického vstupu...jinak by se tazatel asi neptal, jak propojit optický výstup s optickým vstupem - to snad dokáže i malé dítě :D

kamill*

Viac som sa venoval zmienke o opt. výstupe tv , o tom, ako to má byť ,aby zvuk bol priestorový, nie iba stereo. Nevysvetlil som však , že tv nemá výstup 5.1 a preto bude mat iba vpravo ,vlavo a vzadu nič./Otázke som rozumel/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]