Tak to moc dlouho nevydržela! 117cm se da dnes koupit za cca 18tis, ovšem záleží, zda se vyplatí připlatit za 3d či jiné nevyuzitelne serepeticky.
olaf71*
a to už jsem mezitím jednou nechával opravit za 9 tis.
stirecek*
Ty jo, tak to se nedivím, ze lg už nechceš. To ti snad měnili celou tv, jen plechy dali původní, ne? doplněno 15.09.12 14:10: Nám měnil opravář cudlik na mycce, zůstal zamacknuty a fa na 1200kč. Materiál stál pár desetikorun, zbytek cesta a práce. Naštěstí se to pokazilo ještě v zaruce.
olaf71*
jen mi vyměnil dva tišťáky na místě, trvalo to max. hodinu. údajně to bylo kolísáním napětí v elektrice.
U Philips je neskutečně špatný servis! Pokud už se někdo rozhodne a má trpělivost tak cena ND je opravdu lahůdka. Řešil jsem LCD TV po zásahu bleskem, hradila to pojišťovna a po 3 měsících urgování mi místo opravy nabídli jinou TV s doplatkem. Zeptejte se v kterékoliv opravně ale minimálně za to, co provedli se zákazníky kteří si koupili mob. telefon Philips a pak skončila jakákoliv podpora bych jim nevěřil.
jako Philips ma urcite kvalitni panely,i kdyz oproti samsungu horsi 3D.Kazdopadne urcite neni k zahozeni ani model 46PFL5007.Ma vse(internetovy prohlizec,sat.tuner,400HZ,vestavena WI-FI,Full HD)krom 3D a obraz opravdu lahudka.A je o sedmicku levnejsi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.