Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr TV

Od: olaf71* odpovědí: 8 změna:

po 6 letech mě opouští TV LG plasma a jako náhradu jsem si vybral tento model: 3d-televize.heureka.cz/...

máte někdo s tímto přístrojem uživatelské zkušenosti? sháním něco kolem 20 tis. s podobnými parametry. ne LG.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

0x
Tak to moc dlouho nevydržela! 117cm se da dnes koupit za cca 18tis, ovšem záleží, zda se vyplatí připlatit za 3d či jiné nevyuzitelne serepeticky.
olaf71*
hodnocení

a to už jsem mezitím jednou nechával opravit za 9 tis. :)

stirecek*
Ty jo, tak to se nedivím, ze lg už nechceš. To ti snad měnili celou tv, jen plechy dali původní, ne?
doplněno 15.09.12 14:10: Nám měnil opravář cudlik na mycce, zůstal zamacknuty a fa na 1200kč. Materiál stál pár desetikorun, zbytek cesta a práce. Naštěstí se to pokazilo ještě v zaruce.
olaf71*
hodnocení

jen mi vyměnil dva tišťáky na místě, trvalo to max. hodinu. údajně to bylo kolísáním napětí v elektrice.

Nojo-no, to jsou ty dnešní servisy :D

martinhajek*
hodnocení

0x
To je běžná životnost dnešní elektroniky. Je to spotřební zboží, stejně jako ponožky.
Prostě si kup novou.

hodnocení

0x

U Philips je neskutečně špatný servis! Pokud už se někdo rozhodne a má trpělivost tak cena ND je opravdu lahůdka. Řešil jsem LCD TV po zásahu bleskem, hradila to pojišťovna a po 3 měsících urgování mi místo opravy nabídli jinou TV s doplatkem. Zeptejte se v kterékoliv opravně ale minimálně za to, co provedli se zákazníky kteří si koupili mob. telefon Philips a pak skončila jakákoliv podpora bych jim nevěřil.

lipik
hodnocení

0x

jako Philips ma urcite kvalitni panely,i kdyz oproti samsungu horsi 3D.Kazdopadne urcite neni k zahozeni ani model 46PFL5007.Ma vse(internetovy prohlizec,sat.tuner,400HZ,vestavena WI-FI,Full HD)krom 3D a obraz opravdu lahudka.A je o sedmicku levnejsi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]