Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spínací zásuvka

Od: kadela odpovědí: 5 změna:

Dobrý den , chtěl bych poprosit o radu , ohledně nastavení spínacích hodin -

tipa.eu/...
Dosud jsem využíval pro spínání všech 8 možných programů .
Teď bych chtěl využívat pouze 5 programů .
Jak a co mám nastavit na zbývající 3 programy , aby se mě nespouštěly?
Příklad - dosud jsem např. používal jeden z 8mi programů - čas zapnutí v 8:00 a vypnutí v 10:00 / PO - NE . Teď chci tento program vynechat . Nastavil jsem proto tento program - čas zapnutí 8:00 a vypnutí také 8:00 ( myslel jsem že to nebude spínat ) . Jenže časovač zapnul a asi si myslí , že má vypnout za 24hod. zase v 8:00 druhý den a tak je sepnuto pořád .
Nebo obecně - kdybych chtěl použít pouze 1 program , co se nastavuje na ostatních 7mi , aby se nespínaly?
Děkuji předem za radu .

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ferda60*
hodnocení

2x

Aby nastavený čas přestal být funkční, musí být zobrazeny vodorovné čárky. Pravděpodobně se to dá dosáhnout stiskem RCL / RESET, nebo použijte CLEAR (lze stisknout pouze tenkou tyčinkou) a naprogramujte vše potřebné zcela znovu.

doplněno 15.09.12 15:44:

Dík za potvrzení, mám jeden podobný spínač už delší dobu, princip ovládání se, jak vidět, příliš nezměnil. Ale nebyl jsem si zcela jistý.

Ferdo, pravděpodobně určitě ;) Horní řada napravo poslední tlač. je RST/RCL. To je to tlačítko. Vybrat program a smazat.

Případně jak zmiňujete další možnost se tady nazývá MASTERCLEAR.

Pokud tazatel nemá návod, tak tady je elektro-paloucek.cz/...

kadela
hodnocení

Děkuji všem za rady , tím tlačítkem RST/RCL to funguje , jak jsem potřeboval .

martinhajek*
Ano, provádí se to tlačítkem RESET.

honzmalatny*
hodnocení

0x

Nemám tuto zásuvku,ale podobnou a na te se nastavuje na každý den program zvlášt a pokud chci aby mi každý den sepla stajně,tak prostě zadám stejný program na každý den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]