Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung galaxy s - mms zprávy

Od: tomashasa* odpovědí: 1 změna:

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jak otevřít MMSku v tomto mobilu :D mně se jen objeví v konverzaci: Velikost zprávy 26kB.A nevím jak to stáhnout..nikde jsem to nenašel :D ani odkaz na net tam není, abych si ji mohl vyzvednout..Možná je to trapný dotaz, sorry..ale potřebuju poradit :D

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Možná máte stejný problém jako já na htc one v...v mms zprávě mi přišla také velikost a hodiny s heslem "stahuji" ale ani za několik dní se to nestáhlo. Vyřešila jsem to až přes operátora, kterému jsem popsala svůj problém a oni nevím teda co přesně udělali, ale už se mi v mobilu normálně obrázek zobrazí. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]