Nejste přihlášen/a.
To opravdu tohle () hypermotoshop.cz/... neseženu dnes v Praze? Musím psát do Velimi? Tak za 400 Kč se mi to taky brát nechce. Prý to v Itálii budu potřebovat, je to asi nejčastější zásuvka s těma 3 dírama?
Neseženu to někde rychleji než posláním z Velimi? Díky!
Není třeba to dramatizovat. V Itálii jsem často, pokaždé s noťasem. V hotelích, kde mají ty jejich ,,třídírky´´ mají také v recepci redukce a běžně je klientům půjčují. A nejen to, dá se říct, ž tu redukci koupíte prakticky všude, jednu jsem si koupil pro jistotu v Ipercoopu v Rimini (což je běžný supermarket) za závratných 1,8€ .
A proč v Praze? Všako kolega púíše, že i v Itálii je v krámě běžně mají, tak si tu redukci koupíte až tam..
No jo, možné to je. Jenže já z letiště jedu s kýmsi na samotu do lesů... a tam bude stará budova atd.
podle těchto stránek lze snadno zjistit, že v Itálii se lze setkat se třemi druhy zásuvek - diametrálně odlišných
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.