Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Naladění programu fanda

Od: kunz* odpovědí: 4 změna:

Vážení,mnohokrát jsem se pokoušel naladit tv program fanda a stále se mi to nedaří,tv fanda se mi při vyhledávání programů neobjeví ačkoliv poloha mého bydliště je 10km od Prahy,tedy od předpokládaného hlavního vysílače.Nejedná se ani o kanálový nebo satelitní příjem digitálního vysílání.:)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinhajek*
hodnocení

0x
Máš signál čtvrtého multiplexu na 64 kanálu? Pokud ne, Fandu (a Pohodu TV) nenaladíš. Ty pražské vysílače mají dosah horkotěžko po Praze.

hodnocení

0x

Neexistuje něco jako hlavní vysílač. Fanda vysílá v multiplexu 4. Pokrytí najdete zde: digizone.cz/...

A pozor, multiplex 4 vysílá v MPEG-4, takže jej nenaladíte na většině set top boxů.

martinhajek*
Nenaladí HD programy, Fandu a Pohodu TV ano.
doplněno 12.09.12 14:49: Tedy pokud má standardní receiver DVB-T/MPEG2, pokud má podporu h264, tak všechny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]