Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výkon HTC explorer

Od: mikerrer odpovědí: 1 změna:

Dobrý den mám dotaz. Na mém HTC Explorer mám maximálně 200 MB z 400 MB volné RAM a to pří prázdném správci úloh. Také se mi sekají hry a když se podívam na youtube tak na stejném mobilu jim hry jedou stokrát lépe. Mám si rootnout mobil nebo nějak přenastavit systém? děkuji za rady.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Pokud nejste zkušený uživatel, telefon určitě nerootujte. Ono vůbec rootování jako takové nedoporučuju, ta negativa tam převyšují.

Vzhledem k tomu, že tento telefon má Android a ten si můžete snadno zaneřádit, zkuste odinstalovat zbytečné aplikace, které nepoužíváte, o něco by se to mělo zrychlit. Pokud máte v telefonu antivir, je možné, že on si bere dost systémových prostředků.

A pokud by se to nezlepšilo, doporučovla bych zálohovat kontakty a další věci, které byste nerad ztratil a telefon vyresetoval do továrního nastavení. To se hold musí u Androidu i Symbianu jednou za čas udělat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]