Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám dotaz. Na mém HTC Explorer mám maximálně 200 MB z 400 MB volné RAM a to pří prázdném správci úloh. Také se mi sekají hry a když se podívam na youtube tak na stejném mobilu jim hry jedou stokrát lépe. Mám si rootnout mobil nebo nějak přenastavit systém? děkuji za rady.
Pokud nejste zkušený uživatel, telefon určitě nerootujte. Ono vůbec rootování jako takové nedoporučuju, ta negativa tam převyšují.
Vzhledem k tomu, že tento telefon má Android a ten si můžete snadno zaneřádit, zkuste odinstalovat zbytečné aplikace, které nepoužíváte, o něco by se to mělo zrychlit. Pokud máte v telefonu antivir, je možné, že on si bere dost systémových prostředků.
A pokud by se to nezlepšilo, doporučovla bych zálohovat kontakty a další věci, které byste nerad ztratil a telefon vyresetoval do továrního nastavení. To se hold musí u Androidu i Symbianu jednou za čas udělat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.