Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zámek obrazovky HTC Wildfire S

Od: eliskaman odpovědí: 5 změna:

Dobrý den

Syn si koupil nový mobil HTC Wildfire S a ihned si naněm zadal zámek obrazovky gestem - tahem po bodech.

Jenže neví jaký, a mobil nejde používat je zablokovaný. Nevíte prosím jak se to dá odblokovat - odemknout? Zkoušet růuné varianty je celkem na nic neboť variant je na milion. Nestihl si zatím ani založit účet Google (nešlo mu se připojit na WiFi), na který odkazuje příručka pokud zapomenete vzor zámku.

Pokud někdo víte nebo máte nějakou zkušenost s tímto prosím pomozte. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dart*
hodnocení

0x

Zdravím,

prodávám mobily a s tímhle jsem se setkal už mnohokrát. Pokud nemáte google účet, existuje jen jedna možnost, vyhledat ve vašem místě servis, kde vám kompletně přemáznou SW. O jiné možnosti zatím za poslední 2 roky nevím.

eliskaman
hodnocení

Děkuji za odpověď, ale již to mám vyřešené.

Napsala jsem přímo na stránkách HTC dotaz do technické podpory. Odpověděli mi, že musím telefon restartovat do továrního nastavení a přesný popis jak to udělat.

jendaodpavliku

Podle vašich příspěvků jsem pochopil, že sdílíme stejný problem. Prakticky bych vás chtěl požádat jestli by jste se nepodělila a návod jak dostat telefon do továrního nastavení.

Návod na federace do tovarniho nastavení:
mobile.htc.com/...
prskac1*

Ve výše uvedeném návodu pro vás platí druhá varianta, když se do telefonu nedostanete přes zámek.

Přeloženo: 1- Vyjměte z telefonu baterii

2 - Vložte baterii zpět

3 - Zmáčkněte a držte tlačítko VOLUME DOWN a stiskněte tlačítko POWER (zapínací). Držte obě.

4 - Po najetí do bootloaderu tlačítkem VOLUME DOWN najeďte na FACTORY RESET

5 - Stiskněte tlačítko POWER.

Telefon se kompletně zresetuje a budete jej mít jako když byl zakoupen. Tedy úplně čistý...

Pak stačí zadat jen svůj GOOGLE účet a pokud máte na GOOGLU kontakty a ostatní věci, telefon si je sám znova stáhne a uloží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]