Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám telefon Sony ericsson xperia neo. Zkoušel jsem stahovat z internetu písničky a vždy mi to nabídlo 2 možnosti kam to stáhnnout, buď - Hudba nebo Internetový prohlížeč (v mém případě Opera). Omylem jsem ale zaškrtnul možnost "zvolit tuto možnost jako výchozí" a teď když něco stahuji tak se mi to automaticky otevře v té hudbě. Nevíte jak se to dá ještě změnit aby se vše stahovalo přes Operu? Dá se tam totiž zvolit i přesné uložiště apod...
Menu - nastavení - aplikace - správa aplikací, nahoře vybrat Všechny aplikace, najít a otevřít aplikaci "Hudba" a kliknout na tlačítko "Vymazat výchozí nastavení". Příště by se Vás to mělo zeptat znovu, kam chcete (přes co) stahovat Pokud nepomůže, zkuste to stejné tlačítko, ale u aplikace Opera.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.