Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čestina na SE W700I

Od: knedlicka* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
koupila jsem si Sony Ericsson W700i a je v angličtině, nevíte někdo jestli se tam jde nainstalovat čeština a kolik to asi tak bude stát? a ještě kde se to dělá?
Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

qwertz*
hodnocení

0x
Zkus se podívat do menu nastavení (settings) a tam v jazyk (language) můžeš změnit jazyk telefonu. Zkus to a dej vědět, jak to dopadlo.
knedlicka*
hodnocení

hehe, no ja ten mobil ještě nemam, jsem ho koupila na aukru.
Prodávající psal, ze mi to udělaji na počkání asi tak za 150 kč. Tak jsem si to chtěla ověřit :)
qwertz*

Je taky možné, že má mobil firmware, který neobsahuje češtinu, to zjistíš, až se podíváš na to nastavení, jak jsem říkal. Firmware jde také přehrát a nahradit novějším, v mobilbazarech to dělají tak kolem 200 Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]