Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, stal se mi takový problém, upadl mi telefon na kamení a prasklo sklíčko. Pod prasklinou displej nefunguje jinak v nepoškozené části ano. Vlastním telefon Nokia X6. A můj dotaz zní: jak mám poznat jestli je displej poškozen. Předem děkuji za odpověď.
Vlastně jste si odpověděl sám, pokud displej pod prasklinou nefunguje, je poškozen. Pádem neprasklo pouze sklíčko, ale prohnutím prasklého sklíčka vznikla i prasklina displeje.
Pokud telefon jinak funguje a nemá problémy ze signálem, vyplatí se displej a sklíčko vyměnit.
Stačí mikrotrhlinka, "obal" displeje se po nárazu vrátí do původní polohy takže při vypnutém mobilu nevidíte závadu. Ale vnitřek je nevratně poškozen. Je to na 95%...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.