Nejste přihlášen/a.
Nevíte jestli jde vrátit žehlička na vlasy když s ní nejsem spokojená, a když je jen jedou použitá? Od nákupu jsou 2dny. Děkuju
Dobrý denZáleží na tom,proč s ní nejste spokojena,pokud má nějakou výrobní vadu,tak uspějete,pokud ne,tak bohužel.
Jestli je koupena ´na netu´ a nenese známky použití, jde vrátit...
doplněno 19.02.13 19:30:Jestliže je koupená v ´kamenném krámě´ (a bez aspoň netové objednávky), není prodejce vázán žádným termínem ani povinností k vrácení peněz za nevhodně vybrané zboží - ale v mnoha případech se nebrání výměně zboží za jiné - zkus se v prodejně zeptat.
Pokud to, že "blbě žehlí" je způsobeno vadou, lze ji samozřejmě běžným způsobem reklamovat.
Na vrácení zoboží z kamenného obchodu není žádný právní nárok, pouze při nákupu přes internet (do 14 dnů). Nenapsala jste z jakého obchodu je, některé obchody uvadějí možnost vrácení zboží do určité doby (většinou 30 dnů) bez udání důvodu... takže tam nebude problém. Musí být ale někde písemně uvedeno, např. v létáku, v reklamě na obchodě apod. Jinak bych ale zkusil výměnu zboží za stejně drahé nebo dražší, to by Vám mohli také umožnit...
V kamené prodejně jsou s tímto problémy já objednával díl na auto podle Vin v autorizovaném servisu měl sedět ale neseděl a vzít to nechtěli moje chyba to nebyla byla to chyba v centrále skladu nakonec zjistili že se nenechám a na oplátku jsem dostal něco jiného, co jsem potřeboval vždycky se radší zeptejte pokud něco takové kupujete jestli to můžete vrátit a za jakých podmínek a pokud nejde vidět opotřebení šel bych za prodejcem jestli vám ji nevymění za něco jiného jeto takový kompromis
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.