Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mém otázku bydlím 20km. od jihlavy.Televizní signál chytám z Javořice a to pozemním vysíláním.Koupil jsem si nový televizor a myslel jsem si že mi to pude v HD.Ale nejde protože Javořice nemá multipley 4.Moje otázka je jestli někdo neví jestli na Javořici někdy bude,protože Větrný Jeníkov 4 má.Televizní signál chytám přes společnou anténu v baráku.Na internetu jsem nic nenašel.Tv má už full HD a mpeg 4.Nebo tak nějak.Díky
Další rozšíření multiplexu 4 by mělo být snad do konce října. V něm bych už i já měl snad začít chytat jeho signál, tak třeba budete mít taky štěstí. U nás tedy je ČT1 A ČT4 HD v multiplexu 3, takže ho chytám už teď, ale zase třeba ten Fanda tu pořád není, ať se jím Nova chlubí sebevíc.
Já měl za to, že ČT HD a ČT4 HD bylo v MUX3 jen po dobu letní olympiády a už tam zase nejsou. Alespoň já je tam na 59. kanálu z vysílače Brno-Kojál nemám. Nebo mi něco uniklo a mám znovu proladit TV?
Že by? No i to je možné. Když už jste tak informovaný, netušíte co za novou televizi plnou nové české zábavy by mělo začít vysílat od 1. října?
"Pětka TV"- digizone.cz/...
Jen by mne ještě zajímalo, jak je to u vás s těmi ČT HD programy, máte je nyní nebo ne?
Můj přijímač HD nezvládá, ale šel mi u jednoho alespoň zvuk, už ne, takže to opravdu podle všeho bylo dočasné. Jinak díky za informaci, budu si muset digizone.cz určitě přidat do záložek.
Kraj od kraje se může složení programů možná lišit, i když to spíš jen u těch regionálních, ale jinak nejde o anténu, ale příjímač musí zvládat HD, jinak máte smůlu, programy naladíte, ale nepodíváte se na ně.
doplněno 09.09.12 19:01:Ale tam asi problém mít nebudete, když jak píšete máte televizi s mpeg4/HD příjmem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.