Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Multiplex 4 Javořice

Od: alarm® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den mém otázku bydlím 20km. od jihlavy.Televizní signál chytám z Javořice a to pozemním vysíláním.Koupil jsem si nový televizor a myslel jsem si že mi to pude v HD.Ale nejde protože Javořice nemá multipley 4.Moje otázka je jestli někdo neví jestli na Javořici někdy bude,protože Větrný Jeníkov 4 má.Televizní signál chytám přes společnou anténu v baráku.Na internetu jsem nic nenašel.Tv má už full HD a mpeg 4.Nebo tak nějak.Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jedine se zeptat na multiplex4.cz/... , zatim maj vysilacu malo.

naihonn*
hodnocení

0x

Další rozšíření multiplexu 4 by mělo být snad do konce října. V něm bych už i já měl snad začít chytat jeho signál, tak třeba budete mít taky štěstí. U nás tedy je ČT1 A ČT4 HD v multiplexu 3, takže ho chytám už teď, ale zase třeba ten Fanda tu pořád není, ať se jím Nova chlubí sebevíc.

*smich*

frantisekpetru*

Já měl za to, že ČT HD a ČT4 HD bylo v MUX3 jen po dobu letní olympiády a už tam zase nejsou. Alespoň já je tam na 59. kanálu z vysílače Brno-Kojál nemám. Nebo mi něco uniklo a mám znovu proladit TV?

naihonn*

Že by? No i to je možné. :) Když už jste tak informovaný, netušíte co za novou televizi plnou nové české zábavy by mělo začít vysílat od 1. října?

frantisekpetru*

"Pětka TV"- digizone.cz/...
Jen by mne ještě zajímalo, jak je to u vás s těmi ČT HD programy, máte je nyní nebo ne?

naihonn*

Můj přijímač HD nezvládá, ale šel mi u jednoho alespoň zvuk, už ne, takže to opravdu podle všeho bylo dočasné. Jinak díky za informaci, budu si muset digizone.cz určitě přidat do záložek.

martinhajek*
Tyto dva programy už v MUX 3 nevysílají.
hodnocení

Na Javořici jde multiplex 1,2,3,ale v HD na multiplexu 3 mi to nejde nebo je problém v anténě?

naihonn*

Kraj od kraje se může složení programů možná lišit, i když to spíš jen u těch regionálních, ale jinak nejde o anténu, ale příjímač musí zvládat HD, jinak máte smůlu, programy naladíte, ale nepodíváte se na ně.

doplněno 09.09.12 19:01:

Ale tam asi problém mít nebudete, když jak píšete máte televizi s mpeg4/HD příjmem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]