Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Iphone 4S nebo Samsung Galaxy S3

Od: jhorskykh odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,rád bych se zeptal na tyhle telefony Iphone 4S a Samsung Galaxy S3. Poradíte mi ,jaký si mám koupit ,prosím?

Děkuji ,nashledanou.

Iphone 4S nebo Samsung Galaxy S3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

greenbull*
hodnocení

0x

Já ti řeknu jen tohle, příští týden vychází iphone 5, takže bych si počkal a až následně bych porovnával telefony. Jinak já jsem androidak takže bych bral rozhodně samsung.

qagis
hodnocení

0x
Také bych počkal na Iphone 5, ale jinak záleží na tom, co preferujete Vy. Někdo dá na vzhled, někdo na výdrž baterie, vlastnosti displeje, otevřenost op. systému - šíři dodatečných aplikací.. někdo dá na fotoaparát (rozlišení, blesk). Přečtěte recenze, hledejte výhody a nevýhody a vyberete si jistě ten, který Vám nejvíc sedne.

bena*
hodnocení

0x

Nový iPhone 5 přijde s řadou novinek, takže pokud máte rád novinky, běžte do IPhone 5. Nicméně si myslím, že současná 4S je taky výborná a teď šli s cenami dolů, takže já bych vzal klidně i iPhone 4S, protože se to teď docela vyplatí.

Samsung Galaxy SIII bych nebral, protože má Android a mobil bych si nerad brzdil antivirem (virů pro Android přibývá stále víc, dokonce občas byly i na oficiálním marketu). Taky si ho snadno zaplavíte kdejakým bordelem, který pak mobil zpomaluje.

iPhone 4S, přesto, že papírově je "pomalejší", v reálu to je naopak, měl jsem možnost oba telefony v reálu porovnat a iPhone u mě vítězí. Běžný úkoly jsem udělal rychleji, i internetový prohlížeč bych řekl, že má o něco lepší.

iPhone 4S není taková velká placka, takže tolik netahá kapsu. iPhone 4S má také lepší fotky, než Samsung Galaxy SIII.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]