Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,rád bych se zeptal na tyhle telefony Iphone 4S a Samsung Galaxy S3. Poradíte mi ,jaký si mám koupit ,prosím?
Děkuji ,nashledanou.
Nový iPhone 5 přijde s řadou novinek, takže pokud máte rád novinky, běžte do IPhone 5. Nicméně si myslím, že současná 4S je taky výborná a teď šli s cenami dolů, takže já bych vzal klidně i iPhone 4S, protože se to teď docela vyplatí.
Samsung Galaxy SIII bych nebral, protože má Android a mobil bych si nerad brzdil antivirem (virů pro Android přibývá stále víc, dokonce občas byly i na oficiálním marketu). Taky si ho snadno zaplavíte kdejakým bordelem, který pak mobil zpomaluje.
iPhone 4S, přesto, že papírově je "pomalejší", v reálu to je naopak, měl jsem možnost oba telefony v reálu porovnat a iPhone u mě vítězí. Běžný úkoly jsem udělal rychleji, i internetový prohlížeč bych řekl, že má o něco lepší.
iPhone 4S není taková velká placka, takže tolik netahá kapsu. iPhone 4S má také lepší fotky, než Samsung Galaxy SIII.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.