Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IPhone 4S z USA

Od: anonym00* odpovědí: 2 změna:

Zdravím,
jelikož už delší dobu uvažuji o koupi iPhone 4S, tak mě napadlo ho koupit v USA. Vím, že je tam levnější a navíc tam bydlí známá a za pár týdnů letí do ČR, takže poštovné řešit nemusím. Měla bych 2 otázky.. Pokud je tady někdo, kdo se o to zajímá, kolik iPhone 4S v USA většinou stojí a jestli by fungoval v ČR? Někde jsem něco slyšela o nějakém odblokování na volání a sms? Šlo by to nějak odblokovat? Děkuji moc za případné odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

losob*
hodnocení

0x
Zdravim,
jsem majitelem ip4s a osobne bych si ho ze zahranici nikdy nekoupil. Ac priznivce apple, 4s neni zrovna z rodiny absolutne neporuchovych telefonu a jak pak chcete resit reklamace pokud by k nejake melo dojit... Mezi kamarady vim o 6 techto telefonech a uz aspon dva vcetne me meli problem ktery se resil reklamaci. Vyhodou je pristup applu, ja dostal uplne novy telefon po dvou dnech v servisu a tento jede "zatim" bez sebemensiho problemu vic jak pul roku.
Asi nejvice informaci o tomto telofonu naleznete na strankach iphone.cz ve foru, ale to uz jste zrejme zjistila.)

luigiv*
hodnocení

0x

Nejsem vůbec příznivcem iPhone, ale...sám jsem si koupil BlackBerry Torch, použitý a už ho mám přes rok a luxus. Nakupuji přes Ebay už skoro deset let a ještě se mi nestalo, abych koupil nějaký produkt s kterým by byly problémy. Reklamovat ne Ebay je možné také. Nejdříve je si dobře prostudovat podmínky prodeje toho produktu, který ten prodejce nabízí. Poštovné vůbec není drahé přes USPS (Express 6-8 dní), ale využitím expresních služeb UPS nebo FedEx nebo DHL je, že to máte do 3-5 dní doma a ještě můžete zásilku sledovat, ale cena už je vyšší.

Fungovat bude, ale nejdříve je třeba u popisu telefonu se ujistit, že má správnou frekvenci.

U telefonu vždy uváději jestli je blokovaný či nikoliv. V případě blokovaného vystačí opět na Ebay za cenu dolaru koupit odblokaci.

Nezapomeňte, ale na clo a dph. To řeším s domluvou s prodejcem, že produkt je pouze dárek a napíše tam malou hodnotu produktu. Má to svá rizika, ale to je už na Vás.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]