Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blu -ray na tv hd ready

Od: kraken1965* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.Může mi někdo poradit když si koupím blu-ray přehrávač a mám tv jen hd ready pujde na to koukat nebo je to zbytečný?Dík

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Proč by nešlo? Jistě že půjde.

hodnocení

0x

Hlavně aby TV přijímač měl vstup HDMI, jinak propojení je obtížné a degraduje se kvalita obrazu. Já jsem skoro rok jel do slušné CRT TV. Blue-ray přehrávače jsou velmi univerzální multimediální centra. Přehrávají všechny formáty videa, zvuku, fotografií i z externích HDD, domácí Lan i WiFi síté. Přístup na internet - YouTube, Picasa ...

martinhajek*
hodnocení

0x
Nižší rozlišení HDready panelů oproti fullHD, se projevuje jen minimálně. Obraz je velice ostrý, viditelný rozdíl mezi nimi je jen na opravdu velkých televizorech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]