Nejste přihlášen/a.
Z ničeho nic se zablokovalo zobrazování některých programů ČT, Nova . Zůstalo pouze Očko. Používáme satelitní přijímač s kartou Skylink. Stalo se to po úplynutí 2 měsiční zlušební doby u Skylink . Zkoušeli jsme přeladit , vypnout z elektřiny . Poplatky platíme přímo české televizi. Nevíte v čem je problém?
tady se to řešilo nedávno? poradte.cz/...
koncesionářský poplatek nemá se Skylinkem nic společného, snad jen přehnané ceny za služby
karta se musí zaregistrovat, a pak ve stanovené lhůtě začnete plati tzv. servisní poplatek...já ho nezaplatím proto bude moje karta deaktivována po 30 9.2012...podlehl jsem klamavé reklamě SKYLINK, jako tisíce dalších čechů...majitelem skylink je dnes jakási lucemburská společnost, ktrá se nás rozhodla začít ždímat jako citrony...
Asi nemáte zaplaceno SERPO. Takzvaný servisní poplatek, nebo nemáte novou kartu "Výměna". Těžko takhle na dálku říci.
Jak píše NU. Jsou to vyděrači. Abych platil ještě i za základní nabídku? Za co? Za ty lži? To se zbláznili. Ať si trhnou. . . . Já přecházím na DVB-T. Ta je ZATÍM zadarmo. Téměř. Nejlevnější SetTopBox stojí kolem 3-4 stovek, rozvody použiju od satelitu, anténu se zesilovačem a rozbočovačem mám - ještě, že jsem si ji schoval. Apropó, nechce někdo 3 ks. Topfildů TF6000CR? Budou k mání, včetně ošoupaných ovladačů. Ne, to byla sranda. Já si je ještě nechám, třeba to nakonec dopadne úplně jinak.
Vyčerpávající výpis všech možností, které mohou být důvodem pro výpadek programů na satelitní platformě Skylink či CS Link s radami, jak je řešit: Skylink a CS Link/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.