Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Potřebuji poradit
Známý mi věnoval tiskárnu, kterou již nepoužívá. Je značky Canon (je na ní číslo 5600 a má 2 tlačítka: zapnutí + vypnutí a to druhé ani nevím, na co je. Je u něj trojúhelník v kolečku a šipka dolů).
No a mám problém, že když píchnu usb do noťasu, tak mi to tu tiskárnu vůbec nevyhledá.
A když jsem dal vyhledat jiné tiskárny, tak mi to zamítlo.
Jak jí mám tedy zprovoznit?
Díky všem, kteří mi pomůžou
Nepíšete jaký operační systém na notebooku používáte... některé starší (např. XP) mají občas potíže s identifikací tiskáren.
Stáhněte si ovladač na stránkách výrobce tiskárny a nainstalujte ji s pomocí toho ovladače.
Jinak samozřejmě tiskárna musí být zapnutá a Vy musíte mít na notebooku správcovská práva.
Co je to přesně za model.
Předpokládám že to bude nějaká starší tiskárna.
Je třeba podle štítku na tiskárně najít model a na stránkách http://www.canon.cz/ stáhnout ovladač k této tiskárně. Bylo by třeba napsat i jaký OS máte, konkrétně WIN7 by si měl ovladač stáhnout a nainstalovat sám.
doplněno 07.09.12 13:22:A to druhé tlačítko je na vyjetí papíru,který třeba zůstane v tiskárně.
doplněno 07.09.12 13:24:Jak říkám, je třeba stáhnout ovladač pro daný model tiskárny. Bude na ní štítek s označením.
Je to Canon K 10198, našel jsem jí na googlu: addoway.com/...
Zkusím stáhnout ten ovladač, kdyby něco nešlo, tak se ještě ozvu. Díky
Ten ovladač můžu stáhnout tady? software.canon-europe.com/...
Tam jsem ale ten můj model ve výběru nenašel...
Já jsem fakt dřevo
Zkuste tento - Canon je poněkud ´nepřehledný´...
Tento - pochopitelně...
Je třeba ten ´zip´ rozbalit někam (např. "drivers) a tam spustit - SW nainstaluje ovladač a příp. ovládací program.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.