Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
rad bych poprosil o radu. Chci pro syna fotak. Je mu 5 let a rad by nejaky k narozeninam. Za cenu max 1500. Na sel jsem jich nekolik, ale vubec se v tom neorientuji, tak abych nekoupil nejaky velky sunt . Moc od toho neocekavam, ale aby to melo jednoduche ovladani a fotky byly koukatelne.
koukal jsem na Benq AC100, BenQ DC E1465
dekuji moc za info
Šel bych s cenou o kousek výš - např. AX500 - optický zoom smysl má, digitální ne (mnohem lepšího výsledku lze dosáhnout přiblížením v počítači) - ať ´mladého´ neodradíš...
A - upřímně - asi bych volil tohle, sicemá zoom jen 3x, ale má vyšší odolnost vůči vodě a nárazu, vydrží hrubší zacházení (což u dětí lze předpokládat)...
doplněno 07.09.12 11:52:Sorry - první odkaz má směřovat sem...
doplněno 07.09.12 12:02:Benq AE100 - papírově je cca totéž, co FP AX500 - přiznám se ale, že se značkou Benq nemám nejmenší zkušenost. Jen je poněkud zarážející, že ze dvou foto e-shopů, které mám nákupy prověřené, ji ani jeden nemá v nabídce...
diky za info. Nedaji se nekde najit ukazkove fotky? nemuzu nikde nic najit. Rad bych srovnal ten FUJIFILM FinePix AX500 a Benq AE100. Tamten uz je cenove moc.
Pro 5iletého kluka bych volil spíše nějaký použitý z bazaru, taky mu nemusí moc dlouho vydržet a pak nemá smysl za to utrácet tisíce...
doplněno 08.09.12 11:33:Třeba nějaký Lumix z řady DMC-LZx. Já jsem koupil LZ2 za 500,- a jsem s ním spokojený. Sice jen 5 MPx, ale dělá hezké fotky, má jednoduché ovládání a moc nežere baterky.
doplněno 08.09.12 11:34:Odkazovaná fotka je zmenšená kvůli omezení serveru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.