Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levny kompakt

Od: dawe* odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

rad bych poprosil o radu. Chci pro syna fotak. Je mu 5 let a rad by nejaky k narozeninam. Za cenu max 1500. Na sel jsem jich nekolik, ale vubec se v tom neorientuji, tak abych nekoupil nejaky velky sunt :) . Moc od toho neocekavam, ale aby to melo jednoduche ovladani a fotky byly koukatelne.

koukal jsem na Benq AC100, BenQ DC E1465

dekuji moc za info

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Šel bych s cenou o kousek výš - např. AX500 - optický zoom smysl má, digitální ne (mnohem lepšího výsledku lze dosáhnout přiblížením v počítači) - ať ´mladého´ neodradíš... ;)

A - upřímně - asi bych volil tohle, sicemá zoom jen 3x, ale má vyšší odolnost vůči vodě a nárazu, vydrží hrubší zacházení (což u dětí lze předpokládat)...

doplněno 07.09.12 11:52:

Sorry - první odkaz má směřovat sem...

doplněno 07.09.12 12:02:

Benq AE100 - papírově je cca totéž, co FP AX500 - přiznám se ale, že se značkou Benq nemám nejmenší zkušenost. Jen je poněkud zarážející, že ze dvou foto e-shopů, které mám nákupy prověřené, ji ani jeden nemá v nabídce...

dawe*
hodnocení

diky za info. Nedaji se nekde najit ukazkove fotky? nemuzu nikde nic najit. Rad bych srovnal ten FUJIFILM FinePix AX500 a Benq AE100. Tamten uz je cenove moc.

mowla*

Bohužel - nenašel jsem ... Za ideální - v takovémto případě, považuju koupit v e-shopu oba a méně vyhovující do 14 dnů vrátit - nejlíp osobním odběrem, ať nemusíš řešit poštovné.

Za ideální pro zákazníka, pochopitelně... ;)

praivo*
hodnocení

1x

Pro 5iletého kluka bych volil spíše nějaký použitý z bazaru, taky mu nemusí moc dlouho vydržet a pak nemá smysl za to utrácet tisíce...

doplněno 08.09.12 11:33:

Třeba nějaký Lumix z řady DMC-LZx. Já jsem koupil LZ2 za 500,- a jsem s ním spokojený. Sice jen 5 MPx, ale dělá hezké fotky, má jednoduché ovládání a moc nežere baterky.

doplněno 08.09.12 11:34:

Odkazovaná fotka je zmenšená kvůli omezení serveru.

dawe*
hodnocení

muzete nekdo rict nazor na tento:

digimanie.cz/...

jabraka*
hodnocení

0x

Myslím,že je lepší něco přidat a koupit mu mobil s foťákem.Dnes už jsou s minicenou a poměrně dobrým výkonem.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]